Autor: N1

Info
04.12.2019.
13:51 > 14:02
Odluka vrha Demokratske stranke da raspusti omladinsku organizaciju te partije, a zatim i burna reakcija Demokratske omladine na tu odluku, otvorile su pitanje koliki je stvarni uticaj podmladaka političkih stranaka na odlučivanje centara moći, piše N1.
  • ...

    04.12.2019 17:32
    Dzaban ste delili...
  • Klik

    04.12.2019 16:55
    Mlade made SNS su 40+
    Vucevic martinovic jovanov
    Onda dalje Zobenica Dina strasno bolje da ne stavlja mlade ako im je ovo olicenje
  • Krcko

    04.12.2019 14:45
    ?
    Politicke partije su ustvari samo interesne grupe i nista vise. Ideologije koje bi ih medjusobno razlikovale ustvari i ne postoje, bar ne sustinski. Ustvari, bolje je reci da imaju samo jednu ideologiju, a to je imati drzavni novac i poslove na raspolaganju.
    Oni koji su trenutno glavonje u strankama nisu posebno zainteresovani za podmladak, jer im nije bas do stranke vec pozicija kojih su se domogli svojim "predanim radom" stagod oni pod tim podrazuymevali. Pozicije im omogucuju mnoge benefite u zivotu, male ili velike, ali opet neke kojih ne zele da se odreknu zarad nekog "mladjeg i perspektivnijeg" koji bi u njihove fotelje dospeo putem koji je prethodnik utabao, za dzabe.
    A realno, ko ustvari sedi u tim strankama? Verovatno ljudi koji nista drugo ne znaju u zivotu, pa imaju sve vreme ovog sveta da se bave politikom. U savremenom "demokratskom" drustvu veci uticaj imaju korporacije sa svojim "donacijama" i akcijama nego neki stranacki frontmeni koji mogu biti cak i pametni za ono sto rade, ali nemaju MOC koju pare imaju.

    Ukratko, sta ce im podmladak, realno? NI SNS-u nece trebati kad izgube finansiranje stranog faktora i domace mafije. Napravice ovi neke druge i mladje kad bude trebalo, a zvace se nekako, nije ni bitno kako.


  • Kiseli

    04.12.2019 14:17
    Da, ali ovi iz SNS-a to rade jer veruju i vole!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna