Autor: Beta

Info
11.12.2019.
22:40 > 07:39
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Atini od Olimpijakosa sa 1:0 i tako završili učešće u Evropi ove sezone.
  • Lala

    12.12.2019 09:54
    Sramota
    Sa onom taktikom su još dobro i prošli, pa nisu primili šest komada ko na svim gostovanjima . Ipak je to bio "bratski" susret pa su "braća" imala obzira prema gostima. Ništa novo u našem fudbalu. Još večeras i ovi drugi "veliki" da završe pa nas više valda neće tolko "daviti" u medijima sa hvaljenjem ko je više uradio u evropi, već će se i jedni i drugi "pokriti ušima"
  • Novosadjanin

    12.12.2019 09:21
    strašno
    Koliko je država dala Zvezdi i Partizanu ovo je sramotno.Oba kluba su izgubila zbog POJAČANJA koja ne vrede ni pionirske ekipe.Odgovornost svima koji su učestvovali u dovođenju idiota i preko njih prali i uzimali novac.A idiotima ne davati ni dinara više jer platu mesečnu moraš zaraditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna