Autor: Beta

Info
13.12.2019.
10:58
Protesti i štrajk protiv reforme penzija u Francuskoj danas ulazi u deveti dan i mogao bi da se produži do Božića uprkos volji vlade da pregovara.
  • Dada

    14.12.2019 12:59
    Sedim pored pećke
    ...i čekam da mi postari obezbede bolji život.
    Gde su druga preduzeća bila da podrže postare? Svi se zavukli u misje rupe i kuckaju po Fejsu Braaaavo ne odustajte ili Ja sam diplomirani ekonomista i primam 50h šta hoćete... Jesi zadovoljan sa 50h? Nisi? Pa sta čekaš???? Realno, ovaj štrajk je imao veliki kapacitet da preraste u nešto više, samo kad ne bismo svi gledali samo svoje dupe. A kad će se to promeniti... Ne znam. Možda nikad.
  • Bole

    13.12.2019 13:19
    Bole
    E tako se radi a ne ovi nasi postari i ostali zajedno samnom bace nam malo mrvica zaplasenas i pristajemo na sve. I treba da glodjemo koske i cutimo kada nismo nizasta. Svaka cast francuskom narodu. Bravo......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna