Autor: Tanjug

Info
22.12.2019.
21:14
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da će Srbija, koja je sa 250.000 evra podržala izgradnju dnevnih centara da decu sa poteškoćama u razvoju u Banjaluci i Trebinju, uvek biti uz Republiku Srpsku i učestvovati u ovakvim i sličnim akcijama.
  • high ISO

    23.12.2019 06:56
    Polako, oni pare daju ali je pitanje da li je za decu. PatriJote su veliki manipulatori tako da je ovaj razlog samo izgovor. Opet hvataju na nasu dobru volju..
  • V

    23.12.2019 06:14
    dokle?
    po statistikama, životni standard i primanja u susednoj BiH su vrlo slični onima u Srbiji, pa ne vidim razlog za pomaganje (osim u vanrednim situacijama) nekome ko je jednako siromašan kao mi
  • Lara

    23.12.2019 00:02
    To dele od nekog kredita koji MI otplacujemo? Tako svima, gde god treba, pridruže se “akciji “ deljenja. I šakom i kapom...
    Da li MI dobijamo od nekoga? Možda i dobijamo, ali oni sve uzmu sebi. A, možda i ne dobijamo, opet uzimaju sebi od kredita i zadužuju nas još više.
    Kada ćemo stati “na noge” i moći i MI svojoj deci da kupimo šta želimo?
  • foti fajv

    22.12.2019 23:12
    Te pare nece napustiti Srbiju. Ovo je samo predstava da mogu da pravdaju gde su potrosili novac. To je namenjeno "predizbornim aktivnostima" za ovde.
  • Dr

    22.12.2019 22:48
    Veternik
    A naš Veternički dom planiran za 2021 godinu,SRAM VAS BILO.Svaka Vaša odluka u poslednje vreme odnosi se na Republiku Srpsku,zašto.Jasno je da će te im uskoro podeliti državljanstva i lične karte jer osiguravate time sigurne glasove.Niko nije protiv pružanja pomoći ALI NAŠIM GRAĐANIMA treba pomoć,naši su siromašni....plate i penzije su većinom oko 35.000,oo dinara.Ostavite više Republiku Srpsku u Federaciji,ne podgrevajte mržnju,manite se više 90-tih,hoćete pomoć EU i mere protiv stvaranja Velike Albanije a ovamo izazivate sumnju EU oko širenja Srbije.Uostalom nije uredu da delite naše pare a 5 godina ste uzimali svojim građanima da ne kažem otimali protiv ustavno penzionerima to sve ste oduzeli našoj deci.A nama je uvek trebao zeleni karton na putu do mora i verujte uz plaćanje saobraćajne kazne svake godine,dok je Bošnjačka policija bila korektnija i ljubaznija,nažalost.
  • Novica

    22.12.2019 22:06
    Samo delite NAZADNJACI, dok ce deca u Srbiji da se lece SMS porukama, dok se nase bolnice raspadaju, dok nam lekari i med.sestre beze zbog malih plata.
    Pranje mozga blesavog naroda pred izbore, nista vise!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna