Autor: Južne vesti

Info
21.01.2020.
22:48
Iz Osnovne škole "Desanka Maksimović" iz Čokota pored Niša već dve godine obaveštavaju roditelje kada dete ne dođe na prvi čas.
  • Vladimir

    23.01.2020 22:00
    S aka cast
    Svako delovanje u cilju dobrobiti dece, zena, muskaraca... Je dobrodoslo svaka cast ovoj skoli na ideji. I osvrt na komentar iznad da ovo hehe ne bi Trebalo da postoji u teksu gde se govori o nestaloj devojcici!!
  • Komit južna Srbija

    22.01.2020 03:33
    Sms vs kural
    Negde uvode ovakve važne sisteme, a negde se gubi energija na kurale. Svako uvodi šta mu treba hehe... Vidi se koje u stvari zaostala palanacka sredina.

    U Čokotu je ziveo onaj lik Milan ( nadam se da mu nisam pogrešio ime) što je ugostio Roberta de Nira kada je bio na proputovanju kroz Evropu. Naravno tada je de Niro još uvek bio anonimni student.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna