Autor: FoNet

Info
23.01.2020.
21:47
Srbija se trenutno nalazi u teškoj situaciji oko opštih izbora i u nekoj vrsti političke krize, ocenila je poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon i izrazila zabrinutost zbog najave smanjenja izbornog praga sa pet na tri procenta bez širokog političkog konsenzusa i javne rasprave.
  • izabrao bojkot

    24.01.2020 21:36
    Znamo mi to. draga Tanja. Čelam da se izjasniš da su u tim uslovima izbori nelegalni i nelegitimni.
  • RVosha

    24.01.2020 16:51
    Smrdija
    ne mogu ovo da shvatim .
    pa zar nasa drzava nije lider regiona u medijskim slobodama ?
  • @Sanja

    24.01.2020 14:10
    Sanja, molim te objasni sta srbima fali u sloveniji, koja su prava njima tamo ugrozena?
  • Сања

    24.01.2020 12:26
    ЕУ двоструки стандарди
    Супер, а како то да истој госпоји није сметала слобода медија у Републици Србији од 2008. до 2012. године, када опозиција није имала ни један-једини штампани медиј, а наравно ни електронски медиј на располагању.
    То је по Тањи Фајон био врхунац слобода медија.

    Успут, шта би са нјабројнијим народом у Републици Словенији после Словенаца?
    Када ће тај народ добити своја права у овој малој држави?
    О овом питању Тања нема ни мишљење, а камоли став.
  • VladaN

    24.01.2020 11:03
    @đavolji advokat
    Šteta vremena koje ste utrošili na kuckanje a promašili ste temu, odnosno, postavili ste se isto kao i većina koja gleda na način "nisam član biblioteke, zašto bih onda čitao ?"
  • Anita

    24.01.2020 10:50
    Status Srba u Sloveniji je sigurno bolji nego status Srba u Srbiji.Da si bio u Sloveniji,a ne da slusas samo Prvorodjenog,znao bi kakva je Slovenija drzava.Nemoguce je da nas 30 godina bas niko ne voli,da nije mozda i do nas,da nismo malo i mi krivi za sve sto nam se desava i tek sto ce nam se desavati.
  • Osoba M

    24.01.2020 10:48
    Svima bez kontraargumenata
    Ko je ona da nama govori da je nesto ovde lose?! Svi dobro znamo da postoji samo jedna osoba koja sme da koristi tu rec kod nas i to samo kad on hoce!
    Umesto toga mi smemo samo da govorimo kako je drugima lose, kako bismo skrenuli paznju sa naseg stanja.
    Jedni ste obojica.
  • Hm

    24.01.2020 09:57
    U zemlji u kojoj narod ne zna značenje reči "demokratija" već je vezuje za stranke, u zemlji u kojoj je narod 30 godina u medijskom i kulturnom mraku, u zemlji u kojoj je masovni egzodus obrazovanih, u zemlji čiji narod je većinom nepismen, gde je moral, vaspitanje, lepo ponašanje za ismevanje, gde su idoli lažovi, prevaranti, muljatori i žene sumljivog morala nema dćemokratije-niti se zna šta je to! A ni popravke stanja nema bar još 20 godina uz intenzivan napor.
  • Verica

    24.01.2020 09:13
    I jedni i drugi
    "Govor mržnje, laži, manipulacije," provodi se obostrano, i od strane političara, ali ni mediji ne ostaju dužni! Građani su zgranuti načinom izveštavanja!
  • Djavolji advokat

    23.01.2020 22:39
    Zasto je ovo vest
    Da li je Srbija clanica Evropskog parlamenta? Nije. Da li ce uci u EU u nekoj blizoj buducnosti? Ne, nece uci nikad. Zasto se onda prenose vesti iz tog tela, a ne iz npr. Organizacije Aftickog jedinstva, ASEAN-a ili neke juznoamericke asocijacije? Zasto je doticna Tanja bitna?
    Srbija je pod salvama kritika jer se drznula da ne prizna Kosovo i da saradjuje sa Rusijom i Kinom. Sta jos imamo na tzv. Zap. Balkanu?
    Albanija: citavi delovi zemlje se bave uzgojem droge. Protesti blokiraju vitalne institucije. Ali, hej, oni su clanovi NATO i ujka Sem je zadovoljan njima.
    C. Gora. Vesna Pesic je pomenula Belorusiju, a Lukasenko je za Mila uzor demokratije i slobode. Svi pljuju Putina sto je na vlasti od 2000-te, a Mila niko ne sme da pita kad misli da sjase. Ali, hej, oni su clanovi NATO i ujka Sem je zadovoljan njima.
    Sev. Makedonija ili kako se vec zove. Do juce su bili potomci Aleksandra Velikog, svuda su bile njegove statue, sad su okrenuli politiku za 180 stepeni. Zaev je covek koji vodi probugarsku politiku, svestan da je vise od pola Makedonije albanizovano i da povratka nema. Ali, hej, oni su clanovi NATO i ujka Sem je zadovoljan njima.
    BiH. Dejtonski sporazum je okoncao jedan rat i stvorio uslove za novi. Svi pricaju o Dodiku, a Arape koji indoktriniraju Muslimane niko ne pominje. Izborom Z. Milanovica, Nemacka je malo izbila adute iz ruke najtvrdjem krilu neoustaskog pokreta. Verovatno je u planu novi sator u ZG.
    Ali, Srbija je problem, sve ostalo je bajno.
  • Sever Srbije

    23.01.2020 22:08
    Fajon,kakav je status Srba u Sloveniji? Ko ne razume stanje pravnog statusa Srba u Sloveniji neka ne pise politicke panflete,anacionalne mantre,kolonijalofilske izlive uvlacenja i otvorene mrznje prema Srbiji i Srbima a neki ste i sami Srbi ostale ameboide razumem sto su takvi kakvi su.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna