Autor: Hina

Info
04.02.2020.
07:31 > 13:29
Hongkong je zabeležio prvi smrtni slučaj od koronavirusa, dok je u Belgiji jedna osoba pozitivna na ovo oboljenje.
  • R&D Wuhan

    04.02.2020 13:38
    samo kažem
    Wuhan je glavni grad provincije Hubei, centralnog industrijskog područja Kine, središte je elektronske, auto industrije, proizvodnje gvožđa i čelika, farmaceutike, bioinženjeringa, industrije novih materijala itd. Važno je saobraćajno čvorište i 60% brzih kineskih železnica projektovano je u Wuhanu, a zbog napredovanja ekonomije osigurana su ulaganja 230 kompanija iz Fortune Global 500, dok je u Optičkoj dolini, Xiaomi kompanija usredsređena od lane na razvoj veštačke inteligencije, Interneta stvari i 5g mreže ..... I sve to planirano plovilo bi mirnim vodama Yangtzea da virus nije uneo pometnju u 10`godišnje planove vezane za istraživanje i razvoj veštačke inteligencije Xiaomia i drugih u Wuhanu high-tech hubu. E...
    ref:East Lake High-tech Development Zone
  • skeptik

    04.02.2020 09:30
    U vecini bogatih evropskih zemalja korona virus se pojavio .
    Kod nas ga jos nema i pored velikog broja kineza u srbiji .
    Cudno .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna