Autor: FoNet

Info
19.02.2020.
18:52 > 20:57
Policija u Nikšiću podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika zbog skrnavljenja državne zastave, saopšteno je iz Uprave policije.
  • Patak

    19.02.2020 22:15
    Simbolizam i zatucanost
    Mali ljudi sa malim mozgovima i bez ideja, slepo cuvaju simbole svog identiteta jer ne mogu u svojim zaostalim mozgovima da shvate da ih nacionalna pripadnost, vera, drzava sa svojim prevazidjenim konceptima granica, drzi u zatucanosti i u konstantnom stanju mrznje i straha prema susednim grupacijama, koje se od strane njihovih maticnih drzava odrzavaju u istom stanju svesti. Izgleda da deca od 15 godina konacno shvataju da je koncept drzave jedna organizovana prevara da se narod drzi u mraku mrznje i samoljublja. Bilo koja drzava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna