Autor: Beta

Info
16.03.2020.
22:41 > 22:44
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus izjavio je da socijalno distanciranje i ograničavanje kontakata medju ljudima mogu da pomognu u borbi protiv širenja novog korona virusa, ali da je prioritet testiranje ljudi koji su možda zaraženi.
  • Prolece

    17.03.2020 01:25
    Logika
    @nešto baš nije logično

    Oooo, itekako je logično ako nema dovoljno testova.
  • nn lice

    16.03.2020 23:32
    nešto baš nije logično
    testiranje SVIH obolelih koji imaju simptome, nezavisno sa kim su mogli biti bili u kontaktu je najvažnije i to je čak i meni kao potpunom laiku apsolutno jasno, ali npr. prekjuče NIKO nije testiran na prisustvo virusa u Srbiji?! Može to neko da objasni?! Malo sporije pali ovaj naš zdravstveni sistem, sve tek posle pritiska javnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna