Info
03.05.2011.
07:11
Švajcarska vlada je saopštila da je ušla u trag više od 416 miliona dolara koji možda pripadaju libijskom vođi Muameru el Gadafiju ili ljudima iz njegovog okruženja.
  • GRADJANIN

    03.05.2011 11:25
    DUPLI ARŠINI
    Očito da prema nama postupaju kako i zaslužujemo.Kod Arapa su se pobunili SVI. A kod nas je princip: daj da se i ja makar malo učepim (posebno ovi na vlasti) ili IMT (ima li tu mene ?). Preletači u strankama, kradu ovi sa kojima sam se nekad borio protiv Slobe, kad vidim opet Slobin ratluk i Bajati daju duboko umne izjave.Kome da prijave NAŠE novce: Dinkiću i Maji, Dačiću ili žutima ? Verovatno su u dilemi pa čekaju i dalje, a dotle malo obrću novce.HA,HA,HA.Ko može, samo napolje iz ovog tamnog vilajeta.
  • 03.05.2011 08:37
    zasto tako svetske banke ne udju u trag bankovnih racuna od politicara koji su se za poslednjih 20 godina obrtali na vlasti u Srbiji, bas bi bilo interesanto malo zaviriti na njihove racuna i vratit novce u kase koje su oni pokrali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna