Autor: RTS

Info
26.03.2020.
17:39 > 18:45
Direktorka Instituta "Batut" Verica Jovanović istakla je povodom epidemiološke situacije u Srbiji da je ključ preventiva i da se nastoji da se uz podršku svih i poštovanje mera koje je država uvela prevencijom spreči širenje virusa korona.
  • ?

    26.03.2020 21:44
    ?
    hm, ne volim da izlećem, ("Ova bitka jeste bitka koju će dobiti preventiva") možda je prerano, ali..... da li dr sugeriše ili je otpočela kampanju vakcinacije?
  • Mbm

    26.03.2020 20:23
    SNS i BATUT
    Vlada RS nije donela mere epidemioloske zasfite i podelila sredstva za taktilnu i respiratornu zastitu stanovnistva-mortalitet kod covid 19 iz grupe SARS je isvedoceno poznat-vec je uvela sa supotpisnikom A.V. vanredno stanje i policijski cas. To nisu mere epidemioloskog vanrednog stanja sa kurativnim merama, vec mere represije. Vlada i supotpisnik tih mera nisu kontrolisali stanje robnih rezervi i blagovremeno nadomestili nedostatak, vec su zatrazili od Kine donaciju u ime naroda. Predmete donacije vlada prodaje tom istome narodu, a da objekti donacije nisu predmet prodaje i da je takva trgovina svuda nedopustena, i svejedno je da li ih prodaje sa ili bez PDV, jer prodaja bez PDV nije moguca niti dopustena (izuzev u shvatanjima vlade koja su pogresna). Vlada je sa supotpisnikom uslovila zastitu ljudi od smrtonosnog virusa, davanjem novca, cineci zastitna sredstva nedostupnim za veci deo populacije, jer je veci deo iste u grupi ispod praga siromastva. NB. Molim objavite, nije pisao penzioner.
  • Penzioner

    26.03.2020 18:38
    S preventivom je trebalo početi u februaru. Da je bilo pameti....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna