Autor: FoNet

Info
28.03.2020.
11:21
Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i zdravlja, zajedno sa Aerodromom "Nikola Tesla", organizovala su novi prostor za prihvat putnika koji u vreme vanrednog stanja dođu u Srbiju, gde će sačekati da ih sanitarni inspektori testiraju na korona virus, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva.
  • ...

    28.03.2020 15:21
    Fotelja bas i nema. Voda u dnu prostorije. Stolice na istom mestu uu redovima kao i ranije. propisanog razmaka nema izmedju doputelih. Prostorija je humana za do 50 a policija ugara 170 osoba. A pricamo da smanjimo sirenje infekcije. A postupaju sa ljudima gore nego sa kriminalcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna