Autor: RTS

Info
02.04.2020.
16:25 > 16:26
Beskrupulozne uvrede, koje su zamenici direktora Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" dr Dariji Kisić Tepavčević prethodnih dana upućivane putem društvenih mreža, u kojima je nazivana najpogrdnijim imenima i na najprimitivniji način komentarisani njen izgled i poreklo, još jednom potvrđuju koliko je mizoginija čvrsto i duboko ukorenjena u našem društvu, ocenjuje zaštitnik građana Zoran Pašalić.
  • Novosadista

    02.04.2020 17:18
    Zastitnice, zasto se ne oglasis povodom maltretiranja gradjanja sms porukama od strane vlasti i sirenja panike!
  • Remus

    02.04.2020 17:01
    Doticna osoba nije namerno odgovorila ni na jedno direktno pitanje novinara ceo mart mesec i tretirala ih je kao neinteligentnu, dosadnu decu. Da li je ovo uvreda ili zapazanje? "Mi moramo"," borimo se", "nasa deca" i slicne demagoske parole nisu koristili ni crveni komesari 45 godine. Vidi ovo i Pasalic ali mora raditi posao za koji je placen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna