Autor: FoNet

Info
04.04.2020.
14:04
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnike Srbije Jasna Janković ocenila je da se nastava na daljinu odvija mnogo bolje na početku, jer su nastavnici shvatili koliki treba da bude obim onoga što od učenika traže kao povratne zadatke.
  • nn

    04.04.2020 19:03
    "Imati nekakvu nastavu je svakako bolje nego imati nikakvu nastavu."

    Time se vodite i kad nije vanredno stanje? Tako smo i dogurali dovde gde smo sada (ova mantra svakako podseća na priču o manjem zlu)
  • Sarah

    04.04.2020 17:46
    matura vs korona
    Ništa im neće faliti ako ne budu imali maturu, i malu i veliku! Postoje sad, valjda, važnije stvari, posebno kad su deca u pitanju. Dovoljno su opterećeni i oni i njihovi nastavnici. I previše. Prestanite da pritiskate najmlađe! Čemu to? Biće propast sveta ako ne bude maturski ispit, ali nije problem što su zdravstveni i obrazovni resursi zanemareni do daske? Postavite sve na svoje mesto.
  • mrcke

    04.04.2020 17:35
    Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnike Srbije je nepismena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna