Autor: RTS

Info
10.04.2020.
13:27 > 13:52
Epidemiolog Branislav Tiodorović kaže da je procena epidemiologa da će broj novoobolelih početi da pada nakon uskršnjih praznika.
  • Jaca 46

    10.04.2020 18:35
    Strpljenje je ključ
    Dragi moji sugrađani kao deo struke koju sada prezirete i trpate je u koš sa politikom imam nekoliko obaveštenja i molbi.Molbe bi bile da ostavite ljude da rade ono za šta su se skolovali i druga je da se naoružate strpljenjem jer će ovo potrajati.Naime mere se ne ukidaju odjednom već postepeno i vodi se računa o najosetljivijim a to su stari.Takođe se vodi računa o najmlađim jer bi oni mogli biti potencijalni novi izvori sa svojim blagim ili asimptomatskim kliničkim slikama.Zato samo bez žurbe da se ne upropasti sve do sad i ne daj Bože otvori drugi krug.
  • @

    10.04.2020 15:11
    "... ovo nije pitanje demokratije, nego pitanje civilizacije.."

    Demokratija je civilizacijska tekovina - tako da ako je pitanje civilizacije onda je i pitanje demokratije.
  • boris m

    10.04.2020 13:48
    Vidovnjak iz "struke" ...
    "..Do Uskrsa porast broja obolelih, posle pad.."
    - Od koga li si ovo cuo !?
    - Jel' od pokojnih Tarabica ili od isto pokojne Baba-Vange !?
    - Vas nekoliko iz "struke" vec 2 meseca "pogadjate" uzroke, posledice, terapije i sl. i ta vasa "pogadjanja" servirate potpuno obeznanjenoj i uspanicenoj vlasti. A oni ta "pogadjanja" posle pretacu u gomilu nepotrebnih ili stetnih propisa i zakona.
  • Singer

    10.04.2020 13:47
    X - 1
    Ha-ha... Tooo, matori... Iz 5. u 12. nedelju....
    Ali u 8. je ključni period, kada treba da se uozbiljimo...
    Jer će 10. nedelja pokazati da li smo na pravom putu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna