Autor: Beta

Info
27.04.2020.
16:33 > 18:43
Zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je postupke kontrole rada Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici, Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Sremskoj Кamenici, kao i Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, povodom slučaja zlostavljanjog deteta u hraniteljskoj porodici.
  • Novosađanka

    28.04.2020 10:35
    Ta nemojte kasti
    Usvojila sam devojčicu pre deset godina. Tada je dve godine bila u hraniteljskoj porodici. Centar za socijalni rad je za to vreme dete obišlo jednom i to kad smo suprug i ja došli da je upoznamo. O deci se ne vodi računa, ja ne mogu o ovome ni da govorim a da mi se ne sloši...
  • Neko iz mase

    28.04.2020 09:46
    Užasno....
    Centri za socijalni rad su najveće zlo što postoji. Apsolutno ništa ne rade i samo peru odgovornost sa sebe. Kad pogledam ko su hranitelji u mojoj okolini zgrozim se. Ne na sve, ali bar na polovinu. Ljudi koji ni svoju decu nisu uspeli da vaspitaju i izvedu na pravi put. Hraniteljstvo je u većini slučajeva (na žalost) dobar biznis za "leba bez motike".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna