Autor: Tanjug

Info
09.05.2020.
17:38
Hiljade ljudi, među kojima i veterani iz Drugog svetskog rata, prisustvovalo je vojnoj paradi u čast Dana pobede, uprkos epidemiji koronavirusa, prenosi londonski Gardijan.
  • Da

    09.05.2020 22:39
    Nije nista
    Putin bi organizovao paradu.....Sto se nas tice......molimo Boga da je virus na izmaku snaga...jer ako nije ...bice opet kriv Vucic ...ovog puta sto smo na slobodi.......
  • Sindza

    09.05.2020 19:59
    Gospodin čovek ! Ove naše ozbiljno treba preispitati za preuveličavanje korone i zbog prepadanja naroda kao i za nezakonit policijski čas (radiće treća smena u Strazburu). Pošast je odjednom magično nestala haha , ko zna šta se krije iza svega toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna