Autor: FoNet

Info
15.05.2020.
19:08 > 19:05
"Nekoliko ljudi, uz podršku državne aparature, sprema se da u jednom nezakonitom aktu izbriše Zorana Lutovca kao ovlašćeno lice Demokratske stranke", objavljeno je danas na tviter nalogu DS.
  • Sloba53

    18.05.2020 05:11
    Kakve su šanse DS sa ovakvim razbijačima stranke protiv robotizovanih članova SNS ? Frakcije mogu i da pobede ali krajnji rezultat će biti nestanak DS . Još jedna sumorna pobeda AV koja vodi Srbiju u haos.
  • mile

    15.05.2020 20:51
    mislim , stvarno ....
    zar iko misli , da je jos nekom stalo do lutovca i rakicke ?! uspeli su da satare ,ono malo, sto je od ds ostalo...teorije zavere su , gospodjo rakic , deo vase politicke zbilje , to vam je bila ideja vodilja , kojom ste unistavali protivnike u ds !raspustali odbore , rasterali sve one , koji su bolji od vas , ..i . eto , sad ni vi a ni ds , nisu potrebni , bas nikom.. 1-2 % .. to je ds rejting danas ..cestitam g.rakic i g. lutovac !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna