Autor: Danas

Info
22.05.2020.
14:18 > 14:18
Tek što su lekarima i medicinskom osoblju u aprilu isplaćene zarade uvećane za deset odsto, predsednik Srbije najavio je, u ime Vlade, do kraja godine još jednu povišicu zdravstvenim radnicima, a tvrdi da to mogu da očekuju i zaposleni u prosveti, možda i policiji, vojsci i socijalnim službama.
  • Mrsomud

    22.05.2020 21:12
    Šta bi vi
    Jeste danas dobili i prijem, lepe reči, obećanja? Da li je neko od vas nešto od ovoga rekao tom prilikom? Ćutimo i trpimo. Psi laju, karavani prolaze
  • @milicica

    22.05.2020 18:59
    Istina nije "negde izmedju", nego stoji na platnom spisku svakog zaposlenog, druga je stvar sto ti ne poznajes licno ni jednog pa se ovde bavis naklapanjem i pretpostavkama ko krezuba baba na seoskom soru. Zato sto smo na dnu platne lestvice, zato to sebi dajete i za pravo, vi ustvari samo pratite inicijativnu drzave (da svako ko pozeli moze da pljucne i zapisa zdravstvenog radnika). Podici nam plate na 200000 minimum, pa da se vidi kako odmah raste postovanje prostog polusveta.
  • milicica

    22.05.2020 15:46
    informisite se
    Pa niste vi medecinski radnici posebna sorta i ostalima i topli obrok, regres ulazi u platu i ne treba samo vi da zivite valjda i ostala sirotinja raja treba da zivi. Podrzavam da treba da dobijate uniforme i da vam se peru.Mislim da kad je rec o platama ni jedan od vas dvojice ne govori istinu i to tako sto on povecava a vi smanjujete.Istina je izmedju.
  • Lex

    22.05.2020 15:01
    Ko to gleda
    Ko još gleda u procente i brojeve, bitno je da je to bilo u Dnevniku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna