Autor: 021.rs

Info
29.05.2020.
14:55 > 15:18
Nakon bivših fudbalera Borca iz Čačka, sada su i bivši igrači Jagodine pripretili da će započeti protest ukoliko im se ne ispalte dugovanja u roku od 10 dana.
  • Crni Železnik

    30.05.2020 11:29
    Fantomi
    Pa sta je tu novo? Prvi je to uradio Banat, pa Zemun, Radnički KG, Jagodina, Borac, Timok, Sloboda, Lučani itd. Sve u cilju izbegavanja plaćanja dugova igračima i državi. Sve su to višemilionski dugovi i blokade koje traju godinama. Stari klubovi de facto postoje i dalje u beton ligama, a novi fantomaki tzv. GK, GFK ili doo se takmiče nesmetano!? Glavni krivac je FSS kao i uvek, koji sada javno prodaje mesta obesmišljavajući bilo kakvo takmičenje i smisao postojanja klubova, publike i realnog života!? Koroman je sve bio u pravu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna