Autor: Beta

Info
01.06.2020.
09:22 > 09:33
Demokratska stranka (DS) zatražila je da državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković "od sutra bude razrešena svih javnih funkcija koje se finansiraju sredstvima građana".
  • Milanče

    01.06.2020 17:02
    slamka
    Opet se protivnici SNS hvataju za slamku. Pa valda može neko i da pogreši. Treba ga ubiti zbog jedne greške, odmah i na licu mesta?
  • @Biljana

    01.06.2020 16:26
    Pristojnist
    Vi uopšte nemate empatije što znači da ste psihopatska ličnost kao i većina SNS glasača.

    Da li bi Vi ljubili noge policiji koja nije došla dok vam je ćerka brutalno silovana i ubijena?

    On se ponaša dovoljno pristojno s obzirom da je izuzetno namerno bezobrazna.
  • Beznadežni slučajevi

    01.06.2020 16:10
    SNS -ovcima objašnjavati nešto je gubljenje vremena.

    Rodili se da budu bezobrazni.
  • Darko

    01.06.2020 14:45
    Srbija je lepa zemlja, ali jako puna budala, loših ljudi, a tu dosta veliku ulogu igraju " novinari" ....dosta je bre narodu prepričavanja, žute štampe, sojki i ostalog...narod hoće mir, slobodu, posao...prvo zakon...uvedite zakon na osnovu koga će se ubice, narko dileri, pedofili, silovatelji...osuđivati na doživotnu robiju po kamenolomima, sklonite taj ološ sa ulice i zaštitite narod, Srbiju...
  • Miladin

    01.06.2020 14:07
    Biljana, molim vas
    Da li je moguce da Vi stajete u odbranu sekretarke koja se ponasa kao da je u redu reci ovako nesto. Pa zapitajte se malo pre nego sto kazete da biste i Vi isto ucinili. Prvo, covek je ogorcen time sto mu je dete svirepo ubijeno a ona sebi daje za pravo da ga pita "A gde ste vi bili tad?". Za razliku od nje njemu je ubijena cerka a njoj je najbitnije da odbrani cast policije bez obzira na izgovorene gadne reci ako mogu tako da kazem. Sramota je velika sto su takvi ljudi u institucijama i nemojte se cuditi da posle takvih izgovorenih reci u medijima, nekulturom, psovanjem u skupstini, izjavama predsedavajucih, manipulisanja medijima itd, moze neko da dozvoli sebi da vas opsuje u autobusu, na ulici u prodavnici. Uzasna situacija u drustvu!
  • @Biljana

    01.06.2020 13:22
    Nije to ni bila direktna tema
    Nije bilo tako.
    Niste gledali sve od početka.
    To nije bila tema te emisije.

    Tema je bila zašto Jurić odbija da otkrije policiji navode o pedofilu među političarima i detetu, kako bi policija preuzela slučaj.

    Onda je Jurić objašnjavao da se plaši da otkrije pre dostavljanja dokaza sudu, jer nema poverenja da će policija zaštiti žrtve i svedoke jer nisu blagovremeno se odazvali kada je prijavljeno da je nestala njegova Tijana i ako prerano otkrije da će samo svi nastradi i prikriti slučaj. Kao što obično biva kod velikog kriminala. U tom smislu.

    Onda je onda dokazivala da policija brine, a on je objašnjavao da to mije bilo dovoljno u slučaju njegove ćerke a onda je ona prebacila kruvicu na njega.

    On joj je skrenio pažnju da je pogrešila ali ona to po SNS običaju uopšte nije razmotrila već je nastavila sa optuživanjem njega, gde je on bio, da je došao da se svađa itd.

    Nejasno je zašto se tako ponašala i u čije ime, ali je sigurno da stavovi države i polucije nisu mnogo ispred njenih.

  • Krle

    01.06.2020 13:14
    Draga Biljana, nema opravdanja za takve reči. Koliko god da je iznervirana, tako nešto se ne izgovara. Da je Igor Jurić znao gde je kćerka zar ne bi bio tamo? Na kraju krajeva, nema on nikakvu opremu i logistiku za praćenje tragova, nego MUP.
  • jovica

    01.06.2020 13:05
    dole vlada
    U ovoj zemlji se delimo na Srbe i SNS mafiju, ne dozvolimo da ovaki "ljudi" imaju ikakvu ulogu u nasem drustvu !!!
  • Detelinarac

    01.06.2020 12:55
    @Biljana
    I ti si ista kao i dotična osoba, kako uopšte imaš obraza da joj daješ podršku/staješ u odbranu... osim ako nije plaćeni botovski komentar, onda ima smisla sve ovo
  • C-3PO

    01.06.2020 12:05
    /
    @Biljana
    Zbog Vaseg odgovora, ne bi ste smeli biti na takvoj funkciji...
    Biljo ovde se ne raspravljaju dva druga ili dve drugarice na ulici...
    G-dja obavlja javnu delatnost i placa se od nas gradjana, sto znaci da gradjanin ima pravo da reaguje na manjkavosti institucija jer ih placa.
    Treba razlikovati privatan odnos i drustveno odgovoran, razmislite malo...
  • Aca šapčanin

    01.06.2020 11:15
    Dno dna
    Taman pomislim da sam se naslušao najvećih gluposti iz usta političara vladajuće stranke i njenih satelita, kad ova Iznogudica, zasija jače od sunca u julu mesecu.To su kadrovi SPS-a i SNS-a i ništa se drugo ne može očekivita, sem da pričaju gluposti i nebuloze. Tužilac, ako ne glavni, onda neki drugii ima obavezu da po službenoj dužnosti sasluša Jurića i ako ima elemenata za podizanje optužnice da je podigne a ako ne da pokrene postupak protiv Jurića. Biznismeni su pokrali državu u saradnji sa bivšim i sadašnjim političarima, palili kuće, seksualno uznemiravali podrećene radnice, rade sa falsifikovanim diplomama, direktno su tako oštetili budžet R. Srbije, koriste lične podatke građana....sve krivično delo do dela a oni ćute. Zašto ministar Stefanović ne pokrene tužilaštvo za malverzacije u Krušiku?
  • Biljana

    01.06.2020 11:10
    Gledala sam
    Gledala sam prenos. On je prvo pitao Sekretarku zasto mi dete niste nasli zivo? Onda je ona tek odgovorila: "Takve su okolnosti bile, a gde ste vi bili tada i da ne zeli da se svadja", jer je Jurić nastavio sto puta sram vas bilo sram vas bilo. Izvinite, ali da je meni neko postavio takvo pitanje i ja bih mu isto odgovorila ! Ne osporavam Juricevu bol licno sam proplakala zbog male Tijane, ali ne moze ni on tako da se ponasa!
  • Sns policija

    01.06.2020 10:11
    Doktor
    Ajmo dr. Nebojsa resavaj se politicarke, nek ide da upise vecernju skolu lepo da zavrsi legalno ko Vulin vojsku, ali molim te nek bude duze od 15 dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna