Autor: Beta

Info
17.06.2020.
11:44
Kompanija MK grupa danas je saopštila da je završila kupovinu 67 odsto akcija Viktorija grupe, jedne od najvećih agrobiznis kompanija u Srbiji.
  • Ns boy

    18.06.2020 20:11
    @Nela ne mogu da verujem da imaš više minusa,jel to znači da ovde ljudi podržavaju kradju,kriminal,korupciju.Samo lustracija svih od početka 90ih do danas i oduzimanje protiv pravno stečene imovine,sa nagradom dugogogišnjih zatvorskih kazni ovu zemlju postavlja na noge.Omogućiti sudstvu,tužilaštvu i policiji profesionalan i nezavistan rad pa da vidimo kako vrbaški kokičar postaje milijarder,kako krezavi Čeda kupuje Fidelinku,kako Mali ima 27 stanova,kako vladaju sa lažnim diplomama........
  • Nela

    18.06.2020 11:28
    OD KUME KUMU- KUMOVSKA VLAST K
    2000 godine dosla je.kumovska vlast koja je rasturila Srbiju i.otela pravno nedefinisani kapital prodala za 10% raznim svetskim mesetarima potati ministra 10% i gey17 pljuc.Tako je i riki djiki i konje kole dobio svoj kolac od ruze puske.Ostavinska.rasprava i zaostavstina opljackanog gusarskog blaga iz ,,broda Jedrenjaka Srbija od 7sile prosla neistrazena o ruzipuski najvecoj spijunki nema niti ijednog elektronskog teksta niti pisanog sve sto se pojavi to nestane.Doci ce opet 5crni jebeni oktobar ima jos djjikija,koleta,ruzi kako doslo tako ce i otici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna