Autor: Beta

Info
20.06.2020.
14:12 > 14:13
Jutros je došlo do prekida vodosnabdevanja u celom Zrenjaninu, usled kvara u fabrici vode.
  • Eduard Ivacanin

    21.06.2020 17:32
    Zadarska ulica 3
    Ne pricajte pricu o nekim filterima za kucu. Ne postoji niti jedan dokazan filter koji bez hemijskog postupka moze da odstrani Arsen iz vode. Pricate gluposti i varate ljude sa nekim RO filterima. RO nemoze izbaciti Arsen iz vode. Mehanicki filteri nemogu izbaciti Arsen iz vode.
    Prestanite da lazete i varate ljude vi koji prodajete filtere ko cigani. Odvratni ste.
    Nista ne vredi nova fabrika vode kad su cevi glavne ostale stare iz doba Jugoslavije koristile su se Azbestne iz Slovenije tvornica Anhovo. Talog na njima Arsena i svega ostalog nemoze se isprati nikada. Da ne govorimo o pukotinama sa kojima ulazi Azbest u vodu.
  • Arađanka

    20.06.2020 17:08
    Ajd Zorka smiri doživljaj, nego jesi li nosila vodu na analizu posle tog tvog prečišćavanja? Koliko ima arsena i amonijaka... O boji da i ne govorim
  • Zorka

    20.06.2020 15:19
    Ja imam vodu
    Ko je sebi kupio aparat za preciscavanje vode optimum,taj u Zrenjaninu ne brine kakvu vodu pije i da le ce voda nestati zbog struje ili strujnog udara ili ...Uvek ima u rezervoaru preciscenu vodu,tako da ne mora da trci u radnju i kupuje flasiranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna