Autor: Beta

Info
27.06.2020.
08:32
Lista Srpske napredne stranke "Za našu decu Aleksandar Vučić" potrošila je nešto više od 2,4 miliona evra za oglašavanje na televizijama, što je 59 odsto od ukupnih troškova svih izbornih lista za ovakav vid političkog marketinga, pokazalo je danas predstavljeno istraživanje finansiranja izborne kampanje koje je sprovela Transparentnost Srbija (TS).
  • a botovi?

    27.06.2020 15:57
    Ova analiza ne spominje aktivnosti botova kojih ima stotine ili hiljade.
    Koliko je naših novaca otišlo na njihove botove i sendviče sa podrigušom?
    Bezobrazluk i bahatost, to je odlika današnje vladajuće politike, a botovi su najbolji primer - jedno maligno izvrtanje i prekrajanje stavova građana. Neko će im još i poverovati...

    Evo primera šta su botovi pisali:
    U Starom Gradu je šerpovanje počelo 1 dan pre nego u ostatku države. Botovi su tvrdili da je to laž i da šerpovanja nema. Koliko sutradan su dobili šerpovanje u celoj državi koje ni oni ni njihovi šefovi više nisu mogli ignorisati.
    Onda su promenili taktiku i počeli pisati kako šerpovanje od 5 min. jako smeta bebama i kućnim ljubimcima. A kada su njihovi počeli da pucaju i puštaju ono urlanje koje je odzvanjalo celim gradom i terorisalo ceo grad i to pola sata kasnije, to kao nije smetalo bebama i psima?
    Užas šta se radi, a botovima se niko nije pozabavio. Samo im je Twitter ukinuo naloge i na tome se završilo. To što rade oni i njihovi nalogodavci je za sud.
  • Zebra

    27.06.2020 14:49
    Srbijom su vladali svakakvi, ali nikad manje školovanih ljudi nego sad! Niko normalan ne može da podrži nerad i patetiku!
  • Patak

    27.06.2020 11:33
    Samo jsko.vucko car.a vi placite za zutim skotovima.i ljigasima.pijanim gkumcima.nesretnicima.fuj
  • JaDetelinarac

    27.06.2020 10:40
    Blaah
    Secam se i Kostunica kad je bio na vlasti pa potom i Djindjic, Tadic, Djilas...svi isto radelilo sto i Vucic!
  • Stanoje

    27.06.2020 10:23
    Otkud njima 2,4 miliona eura? Da li su im donirali veliki gradovi kao NI, NS, KG, KV? Ili su to ipak platili porezni obveznici? Bitno je da se oni bore za njihovu decu, a kako su se borili u vreme krize sa koronom za hendikepiranu decu? A da nespominjemo njihovu borbu za ljude sa posebnim potrebama! To svi znamo, sram vas bilo PREDSEDNIČE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna