Autor: European Western Balkans

Info
29.06.2020.
20:30 > 20:30
Nastup političkih predstavnika Mađara u Srbiji na izborima 2020. biće zapamćen pre svega po začuđujućim rezultatima izbora u Vranju.
  • mikrob

    30.06.2020 10:00
    Madjarski uvesti u zabavista i oanovne skole
  • cviko

    30.06.2020 09:36
    sa mnogim komentarima se slažem, u svakom ima istine
    /
    ali
    . štagod radili mađari , sasvim je svejedno da li je Kurta ili Murta na vlasti
    . štagod da radili mađari u ovoj zemlji, oni su uvek "n@...ali"
    /
    samo da podsetim, da onomad kad je Boris Tadić predvodio "demokrate",
    i kada je u parlamentu Srbije izglasavan budžet republike Srbije,
    i Balint Pastor se USUDI da traži za Vojvodinu onaj procenat koji Vojvodini pripada,
    /
    i USUDI se da ne podrži budžet.
    /
    Koji je "pičv@jz" nastade u demokratskoj stranci ,
    Boris Tadić hitno doleće iz Bukurešta i
    izdade " naredbu da se obore lokalni parlamenti " gde god beše SVMa u Vojvodini.
    /
    Tako da , šta god radili mađari , sasvim je svejedno da li je Kurta ili Murta na vlasti
    /
    ima još prideva i glagola u srpskom jeziku koji se ne smeju upotrebiti,
    ni jedan drugi jezik takvih nema,
    i oni opisuju stanje, što ni desetak strana ne bi opisalo.
  • BulevarEvrope

    30.06.2020 09:27
    Smatram da bi najprirodnije, najprakticnije i najbolje bilo da se iskoriste trenutne prilike kao i odlicni odnosi sa Madjarima i da se formira serbsko-hungarska-romska monarhija. Odmah nakon toga prvo sto bi trebalo uraditi je zdruzenim vojnim akcijama objediniti sve teritorije u okruzenju na kojima se nalazi( ili sa kojih je proterano) srpsko stanovnistvo a zatim teritorije koje su pripadale Madjarskoj i takodje objediniti teritorije sa mnogobrojnom romskom populacijom.
  • Pera

    30.06.2020 08:53
    Sns bil klinton
    Ja volim madjare oni su nas sakrivali pod led da nas nebi svabe pobile
  • Dejan

    30.06.2020 07:54
    Da su ikada mislili na mađare ne bi Mirovića nikada podržali zbog njegovih izjava o sendvičima za Mađare i Slovake. 90 tih. Njegova i Šešeljeva politika je dovela do maltretirala mađara i njihovog teranja iz Vojvodine, njihove hiljadugodišne domovine tih godina.... Kratka je pamet ovog naroda
  • Ja

    30.06.2020 07:25
    Ništa ne dobijaju, mogu samo da izgube i padeže osim rodova.
  • Temerin

    30.06.2020 01:32
    Nista ne donosi... Mi cemo i dalje bezati iz drzave, Pásztor i ekipa ostaju i uzivaju... Ni pola Madjara nije podrzali VMSZ(SVM) o cemu dalje pricati. Uzeo je u Senti, Kanjiza glasove jer bolje i oni nego SNS da bude glavni...
  • NS

    30.06.2020 00:04
    Da se ne lazemo
    Donosi im koaliciju sa strankom i ljudima koji su ih pre 10-tak ili 15-tak godina proterivali sa njihovih ognjista! Secam se ne bese tako davno u NS maja,mirovic,vucic i mircic delili svima po dva sendvica i proterivali ih iz vojvodine a madjarima po jedan jer je madjarska blize! Sve ima zabelezeno, youtube... verovatno ne smete da objavite komentar, nije ni bitno! Sada zajedno kradu izbore! Madjari u Vranju, ma pricajte price nekom ko vam veruje. Aj zdravo! Samo ne trazite posle da vas neko postuje, proci ce i ova tiranija!!!
  • Laloš

    29.06.2020 23:46
    Obilaznicu oko Vranja će nazvati Hungaroring.
  • Posteno, nema sta

    29.06.2020 22:36
    U RH zastupnici nac manjina imaju garantiranih osam mandata od 152 koliko broji Sabor RH. Od toga tri pripadaju srpskoj nac manjini, ostatak svim drugim manjinama. Uz to svi glasaju i na opcim listama, tako da glas manjinskog pripadnika vrijedi x2 u odnosu na moj recimo, sta je za mene cista diskriminacija. Zasto ? Vrlo jednostavno, u RH ne postoji SNS, zapravo postoji njegova umivena i nesto blaza verzija zvana HDZ, ali oni sami ne prebacuju 30% glasova, i trebaju im partneri s koc i konopca da sastave vecinu za formiranje vlade. Tu su manjine uvijek uz najsnazniju stranku, ili onu koja se najbolje snalazi u beneficijama koje nudi zastupnicima manjina koji onda legalno koriste svoje mandate za ostvarivanje interesa pripadnika svoje manjinske narodnosti, ili mozda neke svoje benefite. To je apsolutno neposteno prema svim drugim gradjanima RH i na koncu prema pravdi i demokraciji. To ista nije. Nemam nista protiv dvostrukog prava glasa za pripadnike nac manjina, ali pod uvijetom da ne mogu glasovati o izboru ili opozivu vlade RH. Sve druge zakone izglasavajte, ali ne i odluku o izboru, padu ili opstanku vlade. U Skupstini Srbije hrvati nemaju niti jedan mandat garantiran. Madjari 9 Hrvati 0. Demokracija po mjeri AV. Lp.
  • Igen Vranye

    29.06.2020 22:28
    Nista, ali SVM ekipi neku licnu korist.
  • Gusztav

    29.06.2020 21:33
    Nista ali donosi Pasztoru i uzoj uvlakackoj ekipi.
  • Frau Baba

    29.06.2020 21:09
    Popust na gratis
    U Vranje će da se jede dobar gulaš...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna