Autor: 021.rs

Info
30.06.2020.
17:01 > 17:14
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović bespravno koristi troiposoban stan u Vespučijevoj ulici koji na osnovu pravosnažne sudske presude pripada Ministarstvu odbrane, saopštilo je to ministarstvo, nakon današnjeg pokušaja iseljenja porodice Lalović.
  • Stanoje

    01.07.2020 12:32
    @Tako je

    Tačno je da se sa vama neslažem u nekim mišljenjima ali to je suština diskusije. Svako ima pravo na svoje mišljenje i zato postoji mogućnost da svi mi iznesemo svoje mišljenje za dobrobit društva. Meni svako ima pravo da odgoviri na moje mišljenje i da pokuša da me sa činjenicama ubedi u drugo......
  • Stanoje

    01.07.2020 12:12
    @Tako je

    Ja bi bio veoma sretan da je moja Srbija pravna država i da se odnosi prema svojim gradjanima isto kao Skandinavci prema strancima. A verujem da sam veoma moralan čovek, verujem u ljude i u tome svemu mnogo mi znači naš Vladika Grigorije.
  • Tako je

    01.07.2020 11:05
    @Stanoje
    Predlažem da obratite više pažnje kome odgovarate.
  • runi

    01.07.2020 09:41
    komentar
    Zašto gospodin Tomislav Nikolić ne napusti vilu koju ne treba da korist? Toliko o moralu gospodina vernika i nekadašnjeg predsednika države.
  • Tako je

    01.07.2020 08:32
    @Stanoje
    Srbija je država naseljena stanovnicima koji traže opravdanje za sopstveni lopovluk i kršenja zakona u još većim lopovima i kršiocima zakona od njih. Stoga u Srbiji veliki lopovi obitavaju skoro bez straha, jer su u tome potpomognuti od strane gomile sitnih lopova, ni jednima ni drugima ne odgovara pravna država i na sav glas se dernjaju o svojim ljudskim pravima dok ih obaveze ne interesuju. U Srbiji je vlast ogledalo svog naroda, što je slučaj i u većini zemalja na ovoj planeti. Manja razlika je što pojedinci veruju da iz takvog naroda može poteći nekorumpirana i savesna vlast, odnosno što su izgubili dodir sa stvarnošću i veruju u utopiju. Gledajući procente pismenosti i generalno stepena obrazovanja, to nije toliko začuđujuće. A vi se poštovani gospodine nimalo ne razlikujete od takve, nažalost većine, iako ste samog sebe digli na taj ničim zaslužen pijedastal i delite lekcije ovde na apsolutno svakoj temi odnosno glumite moralnu veličinu. Ne morate mi odgovarati, znam već da se sa mnom ne slažete i da sebe smatrate boljim od najboljih.
  • Stanoje

    01.07.2020 08:25
    @Tako je

    Neznam u kojim krugovima se ti kreces, ali znam da i sam ministar odbrane koji nije ni služio vojni rok nije na baš čist način došao do stana, a da nepričamo o hiljadama stanova koje su otkupljivali opštinski čivijaši 90-ih godina za cenu polovnog jugića. Možda je ovaj pukovnik prošao mnogo ratnih područja 90 godina? A o presudama da se vrati na posao, neću da pisem.
  • @Stanoje

    01.07.2020 07:27
    Izgleda se krećemo u različitim krugovima, meni ovaj iz teksta ne liči na običnog čoveka. Liči mi na oportunistu koji čitav život nešto uzima i snalazi se, pa tako i ovaj stan, ili bolje reći stanove. Čak, ja bih rekla da je tipični primer vojnog lica višeg ranga u našoj zemlji od drugog svetskog na ovamo.
  • Stanoje

    30.06.2020 22:22
    @Tako je

    Hoćete da kažete da je Srbija pravna država?
    Šta su uradili sa objektom na Kopaoniku, Krušikom i ocem Stefanovića, mužem ministarke pravde, Jovanjicom, bratom Brnabićeve, koliko Maja košta porezne obveznike, braća od predsednika i Malog, popravke neotvorenih auto puteva, Vulinov stan, nabavci medicinske opreme od izbijanja krize sa koronom....... nigde ništa pravosudje i tužilaštvo nisu uradili, a ovoga običnog čoveka mogu terorisati i uništiti! A što se tiče anarhije, možda se ministri i vlada tako ponašaju kao pravi anarhisti?
  • Trotil

    30.06.2020 21:08
    Za mene je ovo bezobrazluk. Navikao čovek na privilegije i hoće da ih obezbedi i za svoju porodicu. To su nam ti slavni patrijoti koji znaju samo borbu za privilegije.
  • :/

    30.06.2020 20:59
    -
    A Nikolic u vili na Dedinju?
    To je legalno?
  • Tako je

    30.06.2020 20:37
    @Stanoje
    Tako je. Ako su oni lopovi vi morate pokazati da za njima ne zaostajete. Dok u Srbiji ne zavlada utopija i dok se ne procesuiraju svi lopovi i ubice, dati građanima puna prava da kradu i ubijaju koliko god žele.
  • Raša

    30.06.2020 20:30
    Postoji demant već za koriscenje drugog stana, stan je zapecacen a covek je dao dokument ministarstva u kom su napisali da je tamo ziveo kao podstanar.

    Ovo je malo licemerno, jer i dalje gaze prava ovog čoveka - na koji način je rešeno pitanje ovog čoveka ako ga izbacuju na ulicu?

    I on od pocetka i govori da nije mogao da plati ucesce jer su ga preko noci penzionisali i nikada nisu vratili na posao. Tako da vam ovo saopstenje gospodo ne pije vodu, sto se mene i moje inteligencije tiče.

    I još jedno pitanje - sta cemo sa tetkom iz Kanade, jel to isto bio vojni stambeni interesent? Bizarno.
  • Stanoje

    30.06.2020 19:48
    A šta a sve koristi SNS-ova elita i ministri? A da nepričamo o Maji i hotelima po Švajcarsku. Sram vas bilo ministre odbrane.
  • ABIDAS

    30.06.2020 18:01
    Pitanje za Ministarstvo odbrane: Pitanje se odnosi na ovog što je pisao ovo saopštenje. Poštovani odakle vašem ministru stan? Da li je po tom pitanju sve po PS-u?
  • Sima

    30.06.2020 17:20
    Istina
    U komentaru koji sam ostavio na inicijalnoj vesti nisam želeo da širim priču o dotičnoj personi-"pukovniku" koja na Novoj TV daje izjavu i dovodi u vezu svoj nezakonit boravak u stanu i zakletvu vrhovnom komandantu od pre 40 i kusur godina.
    Kako se u međuvremenu oglasilo MO, evo sada mogućnosti da svi ostrašćeni poštovaoci "Krova nad glavom", ujedno kritičari izvršitelja, saznaju istinu.
    Zbog ovakvih, koji su sami sebi omogućavali protivpravne privilegije, a sada pričaju o nekakvoj časti i obrazu, pošteni ljudi koji su decenijama na nekakvim listama čekanja ne mogu da dođu do stana. Hvala 021 na uravnoteženom prenošenju stavova obe strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna