Autor: FoNet

Info
30.06.2020.
21:21
Konkurs za direktora RTS istekao je u ponoć 29. juna, a za poziciju prvog čoveka Javnog servisa konkurisali su aktuelni v.d. direktora Dragan Bujošević, Vasko Vasović, snimatelj i direktor fotografije RTS, Vladimir Palikuća, "zaštitno lice" Beogradske hronike i novinar i urednik Jutarnjeg programa, kao i Svetislav Nedeljković, novinar RTS u penziji.
  • Caka

    04.07.2020 22:23
    pobogu
    Svetislav Boban Nedeljkovic NIJE NOVINAR RTS U PENZIJI vec organizator sa vise od deset godina penzionerskog staza. Vasko Vasovic je snimatelj pred penziju i pustio je buvu da je Boban novinar, kako bi "uozbiljio" pricu...no, ni jedan ni drugi nemaju 10 godina radnog iskustva na rukovodecim pozicijama, tako da nemaju nikakve sanse ni na razgovor da budu pozvani.
    Uostalom, moze li vodoinstalater da bude menadzer klinickog centra? NE !!!
  • Tesa

    01.07.2020 00:03
    TV Bastilja ima direktora.... hahahaha.... Da nije direktor nas cuveni prestolonaslednik od Bugojna? Ajmo neki poltron da nastavi da pere mozak i kada se bude potpisalo priznavanje Kosova u UN.
  • Milo Madacky

    30.06.2020 22:27
    Molim ??
    Kako to da me niko nije obavestio ?? ;-)
    Treba im neko sposoban kao što sam ja ;-)
    Ali kako stvari stoje, sve prolazi u Srbiji ;-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna