Autor: Beta

Info
03.07.2020.
19:49
Na predlog gradskog Štaba za vanredne situacije, u Šapcu je proglašena vanredna situacija zbog rasta broja novoinficiranih korona virusom.
  • dr toxic

    04.07.2020 14:53
    pa naravno
    gde god su silovali i uzurpirali izbore i krivotvorili materijal tu su sada na snazi posebne mere..kako da opravdaju inace ozbiljan poraz..Sud je doneo resenje RIK je kriminalna organizacija koja krije informacije ali i podatke ..i ne postupa u skladu sa Zakonom.. Dakle sve je jasno ! svima sem psihopati i njegovim podguznicima
  • Vera

    03.07.2020 19:57
    Odgovornost
    Zaista nemam reci, poznanica koja je covid +, zivi u Cacku, manifestovala je lakse simptome. Visoko obrazovana mlada zena situaciju nije shvatila ozbiljno nego je vise puta isla na kafu i u prodavnice u centru grada. Nije dovoljno uvesti vanrednu situaciju, neophodno je napraviti sistem i strukturu za kontrolu situacije. Zasto niko ne proverava osobe kojima je izrecena mera samoizolacije?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna