Autor: 021.rs

Info
10.07.2020.
20:12 > 23:57
Novi incidenti tokom protesta ispred Skupštine Srbije počeli su oko 23 sata i 10 minuta, u trenucima kad je većina demonstranata počela da se se razilazi.
  • Rale

    11.07.2020 14:02
    @NS
    Samo sanjaj o 2 miliona i o postenim izborima u vreme korone. To sto je Vodja uradio zakazivanjem izbora u vreme korone je zlocin protiv naroda Srbije. Idi pitaj u Novom Pazaru ljude pa ces videti sta kazu o ovim namestenim izborima.
  • Olga

    11.07.2020 13:56
    @NS
    Ti placas porez kojim se finansira "plata" parapolicijskim jedinicama Janjicara i dilera sa tribina koji prebijaju narod i manijacki se izivljavaju nad novinarima i decom? Idi kod psihologa preispitaj malo svoj sistem vrednosti da posle ne bude kasno.
  • NS

    11.07.2020 09:01
    @Olga
    I dokle mislis da bi dogurala sa tom idejom? Do KPZ Zabela. Bolje ti je da ubijes nekog nego sa ne platis poreze. Manje ces robijati
  • NS

    11.07.2020 08:56
    @Dr Konj
    To je tacno. Mirnim protestima nista necete resiti. Mada, ako cemo posteno, necete ni nasilnim jer nemate kapaciteta za to. Skoro 2 miliona gradjana je glasalo za sns. Dobili su 60% glasova. Da bi se desio novi 5. oktobar morate imati vecinu medju nezadovoljnim narodom. Sve ovo stvara unutrasnje sukobe u okviru istog naroda. Opet se svadjamo i mlatimo izmedju sebe zarad politicara i to nije dobro. Ako se okupe sns pristalice pa se sukobe sa demonstrantima, bice velikih problema. A cemu sve to? Sve bi bilo drugacije da je opozicija znala da ubedi glasace da su bolji od sns-a
  • NS

    11.07.2020 08:48
    @khm
    Hteli ste demo(n)kratiji, dobili ste je. Izgubili ste na izborima i sta sad? Nasilno rusenje? Unistavanje imovine? Pa to ce opet gradjani ove drzave da plate. Nemate ni trunke dostojanstva. Niste sportski podneli poraz. Mada, ko gubi ima pravo da se ljuti
  • Dejan

    11.07.2020 08:18
    Nikad!
    Smecari desnicarski, nikad ali nikad u Novom Sadu necete imati podrsku. Zveri, nasi i ostali.
  • Robin Hud

    11.07.2020 04:17
    Odgovor
    Svi ovi što se pitaju zašto policajci su u jednom momentu mirni a u drugom agresivni kao po komandi, odgovor:

    policija i postupa po komandi komadanta policije.

    To ne znači da su ih napadali ubačeni demonstranti.
  • Drago

    11.07.2020 03:52
    7. Otkud huliganima pištolji za izbacivanje hemijskih sredstava, dušu smo ispovraćali...
    8. Kad je jedan vod policije tražio pomoć, kumili i molili su pola sata, "avala" ne odgovara punih 15 minuta, komandir dok zove pomoć samo što ne plače, ne mogu da trpe udar, kad su se javili posle 15 minuta, kao šta vam treba "ajd' sad ćemo vam poslati..." Posle pola sata dobijaju pomoć... Nesrećnici... Ovo izgleda ima za cilj diskreditaciju opozicije, da se pokaže kao nasilna, žrtvovanje policije koju Vučić ne podnosi, i verovatno smena onog Nebojše Stefanovića. Molim Vas ko Boga zatražite da narod ne ide na protest, pokušajte im objasniti zloupotrebu njih, policije, i opozicije, neka dođu samo ovi njegovi sa navijačkih tribina... Kad dođe taj dan za hapšenje, kad bude bože zdravlja izdata naredba za to, ja hoću lično u tom hapšenju da učestvujem!!!

    Ispovest policajca PU Beograd
  • Drago

    11.07.2020 03:51
    Eh policijo u sistemu Vucica
    1. Šta će kriminalci u Skupštini sa sistemima veze kojima policija raspolaže?
    2. Nijedan jedini žandar, koji je obučen za ovakve stvari, ne stoji na stepeništu ispred Skupštine. Zašto, gde su, oni imaju 30.000 veću platu od mene! Zašto? Je l' cilj da se zaista Skupština uništi ili šta? Možda nam i ne treba više. Skupštinu su branili PU Sombor i PU Zrenjanin!
    3. Interesantna je koordonisanost grupe od stotinak ljudi, koji se odjednom sjure ka Skupštini, napadnu policiju, naprave haos, i izgube se. Tada nedužni koji ostanu poneseni atmosferom nastradaju. Ta grupa je jako uočljiva, vidi se da neko spolja sa njom koordinira, ja sam to sa stepeništa jako dobro video.
    4. Zašto se policiji tek posle pola sata daje naredba da sme da reaguje, bukvalno kad počinjemo da padamo od iscrpljenosti!? Zato što tada ostaje dovoljno vremena da se ona koordinisana grupa na vreme izvuče!
    5. Nema lidera u toj masi, lider je van mase. Kad se neko pojavi ko bi mogao biti lider biva napadnut odmah, pod izgovorom da je ovo narodni skup, i isto onako ko mi, biva koordonisano i sistematski napadnut, da prosto mora da ode, juče Tadić i Jeremić, danas Đilas i Trifunović... Mislim i Radulović... tako diskredituju kod naroda celokupnu opoziciju.
    6. Pričamo sa pripadnicima brigade, kažu da je bilo bar 2.000 potpuno nepoznatih likova, pevaju pesme navijačke Hajduka iz Splita, Torcidine pesme, setite se kako su zvezdaši preuzeli partizanov jug, upravo sa drugarima iz Splita, te ljude samo država moze dovesti..
  • Nesa

    11.07.2020 01:00
    CV Vodjinog BIA saradnika
    "Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, kome je nedavno ukinut pritvor nakon oslobađajuće prvostepene presude za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića, nalazi se već nekoliko meseci u kućnom zatvoru.
    On u kućnom pritvoru služi kaznu na koju je osuđen u septembru 2016. godine zbog prebijanja pripadnika obezbeđenja direktora FK Partizan Miloša Vazure, kada su incident zabeležile sigurnosne kamere kluba.
    U pitanju je kazna od godinu dana kućnog zatvora bez elektronskog nadzora na osnovu Belivukovog sporazuma sa tužilaštvom o priznanju krivice. Izvršenje te kazne prema kojoj ne može da napušta stan bez odobrenja suda, nije bilo otpočelo u vreme Miloševićevog ubistva, 27. januara 2017. godine, a Belivuk je bio uhapšen 4. februara.
    Prva pravosnažna presuda Belivuku doneta je u martu 2016. godine kada mu je Apelacioni sud potvrdio kaznu od pet meseci i 15 dana zatvora zbog napada na dvojicu maloletnika na splavu “Blejvoč” u oktobru 2007. godine.
    Belivuk je osuđen za nanošenje teških telesnih povreda Bojanu M. Iste noći, u butinu je hicima iz pištolja ranjen i Bojanov prijatelj Darko D. Tužilaštvo je Nevolju prvobitno teretilo da je udario pištoljem po glavi Bojana M, oborio ga i nastavio da ga udara metalnom barskom stolicom, nakon čega je zapucao u pravcu Darka D. i ranio ga."
  • Olga

    11.07.2020 00:01
    @Dr Konj
    Ja sam za masovni bojkot placanja poreza, taksi i ostalih dazbina mafijaskoj "drzavi". Od cega ce onda placati BIA huligane, policajce i ostalu bot bagru po JKP. Jedino bi trebali lekarima i medicinarima da donosimo u kesu pare da zive normalno. Ostaloj drzavnoj bagri sikter.
  • Krkobabiceva prababa

    10.07.2020 23:59
    Mali Alek izigrava Andersena
    Zanimljivo kako policija stoji mirno dok ih 'protestanti' gadjaju bakljama i unose im se u facu (i to traje i traje), a onda posle odredjenog vremena mlate sve koji im se nadju na putu. Providni ste i uslikani kod Skupstine. Znamo da su provokatori vase SS divizije, ubacene da biste imali opravdanje za brutalno prebijanje i zastrasivanje pravih demonstranata. Ne nasedajte na ove pateticne, skolske primere razbijanja protesta iznutra.
  • aj Kosta, skoci s

    10.07.2020 23:35
    mosta... bolje ti je
    Kosta
    10.07.2020 • 22:12
    malo logike nije naodmet
    treba uci u institute za javno zdravlje gde se gradjani srbije "testiraju" na "koronu".

    Tu treba uci ne u skupstinu.Na osnovu fake testova stvara se represija prema narodu.


    Aj, ne lupetaj!!! Svega ti fali, ali cak i malo logike nemas. Jesi ti sa marsa pao ili...? Ti bi napao medicinske radnike, koji nemaju veze ni sa cim, a dobijaju direktive od njihovih stranackih direktora, koje zovu ovi iz skupstine? Pa jel si ti bas toliko retardiran da ne vidis ko tu kosi, a ko vodu nosi?
  • Naiva

    10.07.2020 23:33
    naiva
    Napendrečiće vas u mraku, bez svedoka, sve vas koji se gurate napred i nasilno se ponašate, a i vi što bacate cveće u ime organizatora koji neće da bude imenovan, a šatro neorganizovan protest sa đilasoidima, Nogom i ostatkom smrada. Oni će zadržati svoju imovinu i pozicije, a vas će naguziti bez problema kad im se ukaže prilika jedni te isti koji su vas gurali u prve redove.
  • ijaaaaooo

    10.07.2020 23:32
    protiv teletabisa
    Smejurija.Krenes na policiju ubodete neko tvoj onda zoves policiju da njega hapsi.Jel realno ovo?Jesmo u nekom paralelnom unoiverzumu?Jel se zna ko sta radi ovde?
  • Igor

    10.07.2020 23:32
    Ovi ce se poubijati medjusobno
  • Lala

    10.07.2020 23:29
    Evo Vucic je podmetnuo svoje BIA Janjicare da imaju razlog da ostale demonstrante mogu fasistickim metodama da hapse, tuku, prebijaju, izivljavaju se nad njima. Hoces li Vucicu poslati svoje SS fasisticke odrede policije? Taman da budemo kao prava nacisticka Nemacka 1939te. Nemoj zaboraviti sta te je Jovica Stanisic ucio kada si isao u Glinu u Krajinu, lepo izmanipulisi a onda na osnovu toga imas prava da se ponasas kao pravi fasista. Poslusaj svoga ucitelja.
  • Izludili

    10.07.2020 22:56
    Narod
    1000% svojim lazima krađama svađama nemoralom preseravanjem pinkovima karleusama farmama ...isad mladost trazi slamku spasa..neki u ekstremnom nacionalizmu neki i dosadi i beznađu.....kako tko....A banda se bogati i glumi nedodirljive bogove zivota ismrti........Nevredi braco protestovati...jer rjesenja nema.....SAMO JEDNO RJESENJE IMA....VRATITE SE NA SELO ODAKLE SU VAM RODITELJI I DJEDOVI.....BG I NS...ce uskoro postati gradovi gladi bjesa i beznađa.....Radom ce te se spasiti...a ne galamom na megafon i tucnjavom sa policijom..NA SELA !!UPRIRODU...JEDINO ISPRAVNO I MOGUCE RJESENJE SVIH SRPSKIH PROBLEMA......
  • Bane

    10.07.2020 22:30
    Loš učitelj
    Oni što pozivaju na fizičke obračune guraju tudu decu da ginu.
  • Bane

    10.07.2020 22:19
    Ovce
    Ovnovi se ne pojavljuju već guraju ovce da se bore za njih.
  • Dr Konj

    10.07.2020 22:16
    Kuda dalje?
    S jedne strane jesam za mirne proteste, ali sta ce se postici sedenjem i pevanjem Branka Kockice? To da se radilo petog oktobra, verovatno bi Mrako Milosevic ili Dacic bili precednik dan danas...
  • khm

    10.07.2020 22:15
    @pera
    Deca su povredjena jer ste vi i vama slicni njima oduzeli buducnost, sve zarad licne koristi i sebicluka. Isti vi koji ste velike patriJote i zivite na lopovluku iz drzavnog budzeta svoje izdanke skolujete istim tim parama na zapadu. Isti vi koji zlostavljace zena osudjujete na tri meseca robije, a navijace i kriminalce kitite policijskim znackama.
  • Kosta

    10.07.2020 22:12
    malo logike nije naodmet
    treba uci u institute za javno zdravlje gde se gradjani srbije "testiraju" na "koronu".

    Tu treba uci ne u skupstinu.Na osnovu fake testova stvara se represija prema narodu.

  • Suština

    10.07.2020 22:04
    je da je Pera
    mamlaz i bot
  • Slanina

    10.07.2020 22:04
    Pero, Pero
    Ti maleni zecu.
  • cure

    10.07.2020 22:01
    pero
    ti nisi gari, ti si obican krkan.i kada ovde krene proces opet ces otici negde i biti krkan,vojvodjanin i lala nemos biti nikada
  • Petar

    10.07.2020 21:59
    Debilana.
    Ali potpuna. Sada je jasno ko stoji iza nereda i napada na Narodnu Skupstinu i na policiju. Polupismeni desnicari sa svojim kosovskim mitovima. Gradjanske proteste unistio je Nogo, Obradovic jedan, Obradovic Obraz drugi...
  • zaludna

    10.07.2020 21:58
    krenuli botovi, a? Pa okasnili ste, išli malo da pravite nered za gazdu, pa sad da nadoknadite?
    Jadno. Sram vas bilo!!!!
  • 021

    10.07.2020 21:57
    @Pera
    Nadam se da neces puno podrigivati od sendvica.
  • Zeka

    10.07.2020 21:48
    Bg
    I zasto sada, kada manja grupa mentalno zaostalih divljaka i vandala koji zapodevaju kavgu sa policijom, zasto sada ostali koji su kako kazu protiv nasilnih protesta ne cine nista?!? Zasto ne oteraju te huligane? Zasto im dozvoljavaju da napadaju novinare? Zasto ne napuste protest, sklone se i puste policiju da odradi posao i prebije i pohapsi te huligane pa vi nastavite vas miran protest! Ovako im samo dajete na znacaju, svima dajete razloge da proteste nazivaju agresivnim i gubite smisao vi sa vasim mirnim protestom i zahtevima!
  • Uros

    10.07.2020 21:40
    Kazem ja fasisticka BIA je poslala svoje da tuku novinare, bodu nozevima ljude. Da li si ti Vucicu normalan? Saljes klince da bodu srbe. Kako te nije sramota?
  • Pera

    10.07.2020 21:11
    Suština
    Deci su povređena osećanja jer su pobeđena od inteligentnijih igrača. Sada su deca rešila da šire virus i ugrožavaju tuđe živote.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna