Autor: Saša Đorđević (Peščanik)

Info
12.07.2020.
10:09 > 10:01
Ljudi u zemlji su ispred malih ekrana tokom nedavnih protesta u centru Beograda mogli da prate različite policijske priče.
  • Filosof

    12.07.2020 21:08
    @Dragica

    Dragice, ne znam da li si sarkastična ili stvarno to misliš.
    Ako si sarkastična, odličan komentar, ali ako stvarno to misliš, verovatno si i 90-ih isto to pričala za SPS, pa smo na kraju videli šta nas je snašlo.

    Znaš kako kažu, kad voziš magistralom peglicu ili juga, i u tvoju traku iz suprotnog smera uđe šleper, onda se sklanjaš pa makar i u kanal, nema tu priče o Zakonu o bezbednosti saobraćaja i ko ima prvenstvo prolaza, nego ako hoćeš da spasiš živu glavu, sklanjaj se sa puta.

    Tako ti je i u međunarodnoj politici, a to što naši političari umišljaju da mogu najmoćnijim zemljama sveta da teraju inat je posebna priča, ali mi nisu jasni građani koji ih u tome podržavaju.

    Više je primera u istoriji da nam nije iskren prijatelj ni Rusija niti Kina, nego su uz nas samo kad njima odgovara, a okrenu nam leđa kad nemaju interes da nas brane. Najbolji primer je napuštanje vojnog aerodroma u Prištini od strane Rusije, pa se normalan čovek pita zašto su ga i zauzimali.
  • Vojvosadjan

    12.07.2020 11:57
    @Dragica
    Dragice, crna Dragice. BoNžur madam.
  • Dragica

    12.07.2020 11:19
    Ovi "protesti" pokazuju svu nemoć tzv. naroda protiv legitimno izabrane vlasti, kojoj ne pada na pamet da nešto menja zbog šačice stranih izdajnika i domaćih plaćenika, snaga haosa i bezumlja, fašističke čizme koja bosom nogom gazi goloruku Srpsku crkvu i narod. Procvetaće na Kosovu hiljadu bonžura ali huligani neće pobediti poredak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna