Autor: FoNet

Info
11.07.2020.
17:09 > 05:01
Nekoliko hiljada građana okupilo se ispred Narodne skupštine u Beogradu peti dan zaredom, u mirnom protestu, a oko 22 sata polako su počeli da se razilaze.
  • Musaši

    12.07.2020 09:16
    Samo kod nas policija hapsi policajce.
    Kakvi desničari i huligani, to su infiltrirani policajci zaduženi za izazivanje nereda, kako bi se protesti prikazali nasilnim.
  • Mita

    12.07.2020 07:45
    Podrška
    Nisam član nijedne partije, ali volim i poštujem način na koji Aleksandar vodi ovu zemlju. Sve što treba Srbiji u jednom čoveku. Hvala nebesima!
  • kosovske pesme?

    12.07.2020 07:40
    Kosovske pesme, četnička obeležja?
    Za šta se sve ovde tačno protestuje?

    Može se protestovati protiv diktature, a za demokratiju - i to su onda protesti na kojima su normalni, mirni građani.
    I može se protestovati za Kosovo i ostalo desničarenje, a to onda su protesti u kojima se razlupa grad, kradu patike iz izloga itd.

    Razdvojte trenutni protest na protest normalnih građana protiv diktature i protest desničara jer u protivnom, ova energija će propasti.

    Ono što žele ove 2 struje je totalno nespojivo i saradnje ne može biti. I ne sme biti.
    To što desničari hoće je još gore od onoga što sad imamo.
  • Nemanja

    12.07.2020 00:59
    Nije bio miran protest
    Upravo gledam snimke kako je murija oderala neke klince od batina na skupštinskim stepenicama. Vide se i "od ranije poznati" kako provociraju tu istu akciju i kako beže nakon što kordon kreće u napad.
  • Slanina

    11.07.2020 23:31
    Ogranicen rok trajanja
    Ovi protesti pucaju za max 10 dana. Cuj "sedi dole". Dodji i napisi na a4 papiru sta te muci. Nista konkretno, ni da se blokira tuzilastvo, ni rts ni nesto drugo sto ne funkcionise kako bi trebalo. Nema vodje, nema ideje, nema nicega. Zato i opada broj ljudi. A i sto Prvorodjeni poprilicno diriguje kako ce protesti da izgledaju.
  • vojvodjanka

    11.07.2020 23:18
    Primirje
    Stefanović: Čim nema napada na policiju - sve je mirno večerašnja izjava.
    Valjda će policija shvatiti kako se on igra sa njima,spreman da ih žrtvuje za svoje politikantske i marketinske potrebe.Zasto ih uvek u početku bude malo,zasto moraju da stoje kao glineni golubovi,zasto pomoc uvek kasni,zasto trpe poniženja,zasto posle ljuti i uvređeni tuku narod.

    Večeras nije angažovao huligane koji su pod njegovom kontrolom dao im je slobodan dan da se malo odmore.
  • Čabar

    11.07.2020 22:51
    Alo
    điberi baron vas je nadigrao,razvodnjio,pretvorio u plišane mece da predete,formula "1od5m" je antifa formula,žene u crnom,ubačeni provokatori nigde organizacije,imati masu a nemati cilj to je raspad,u početku dobrih,namera,ovde ne prolazi plišana revolucija
  • .

    11.07.2020 21:56
    Otišli beograđani svojim kućama za vik. E pa lepo, zato ruše grad kad nije njihov...
  • kakve ono zastave?

    11.07.2020 20:59
    Sve neka četnička obeležja...
    Kakva je ono zastava crno-žuto-bela sa nekakvim grbovima? Šta je to, čemu služi, ko to podržava?
    I u NS su nosali istu tu zastavu. Odakle im? U kojoj prodavnici se takva zastava može kupiti, tj. drugim rečima, ko i iz kojih interesa organizuje ove batinaše i propalitete da marširaju ulicama tako agresivno mašući četničkim obeležjma?

    Protesti će propasti zbog ovih četnika i desničara koji su i ubačeni u tu svrhu.

    Razdvojte proteste na one za normalne ljude i one za desničare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna