Autor: 021.rs

Info
15.07.2020.
18:22 > 21:25
Udruženja turističke privrede i javnih prevoznika Srbije u drumskom saobraćaju uputila su apel državi da im pomogne u ublažavanju posledica pandemije korona virusa na njihovo poslovanje.
  • Mirko

    15.07.2020 21:48
    Mirko
    Ja sam dobio otkaz kao turistički vodič imam suprugu koja neradi i ćerku od dve godine. Nemam druga primanja niti penzionera u kući imam jedno iposoban stan i kredit od 4000eur. Rate i računi stižu ja još nisam ništa platio kupujem samo najneophdnije kome ja dase žalim tražim posao po ceo dan ljude bukvalno svakodnevno otpuštaju nevidim izlaz šta će biti neznam ali čovek puca psihički i svašta mu pada na pamet u ovom stanju.
  • Joki

    15.07.2020 20:17
    Joki
    Zaista je katastrofalno stanje ukupan broj zaposlenih u ovom sektoru sa porodicama je sto hiljada ljudi. Pa to je slom od marta meseca u našoj firmi nismo zaradili bukvalno ni dinar. Saldo 0 dobili smo tri minimalca i 100 eura i nema više ništa računi stižu velika većina nema da plati račun sa struju,kablovsku,informatiku a o kreditima to bolje da nepišem. Neka nose sve kad nema prihoda nema ni plaćanja pa odakle ovo je zaista velika propast i katastrofa nikome nije do korone već u pitanju je egzistencija. Katastrofa e sada će biti pravi socijalni nemiri a to će biti užasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna