Autor: Tanjug

Info
02.08.2020.
12:25
Građani koji žele da nastave da plaćaju rate kredita do 10. avgusta mogu da se jave bankama i odbiju moratorijum, odnosno pauzu u otplati.
  • NemaPredaje

    02.08.2020 13:52
    @Glagoljicari
    Iskren i dobronameran savet, posetite psihologa, mozda i psihijatra. Unutrasnja zloba izjeda i utice na covekovo zdravlje. Mir s Vama i svako dobro
  • Neko

    02.08.2020 13:49
    Potpuno bespravno. U normalnoj drzavi ovako nesto je nedopusteno. Kakav crni moratorijum ili promena kredita bez mog pristanka. Divljina. Verovatno bi trebalo da tuzimo NBS pred ustavnim sudom. Sr od drzave.
  • EvoOvako

    02.08.2020 13:03
    Taj
    Moratorijum ljude košta i po 1500 ili dve hiljade evra. Srdačna pomoć. U Skandinaviji su banke skidale kamate ljudima i to poprilično. U Srbiji može svako lupati po ljudima, ali baš svako pod uslovima da je deo sistema. Niko se ne buni. Samo se spusti glava. Naši stari pregazili Albaniju, pa oslobodili sve do Beča. Nedugo posle toga satirani po logorima, pa izgradili i napravili autoputeve i bolnice i škole i državu za poželeti, a mi.... A mi ćemo dati d.pe banci i još platiti za to. Mi ćemo dati priznati Kosovo, pa Orbanu dati deo Ravnice koju su naši stari krvlju platili. Mi ćemo ući u istoriju kao neko ko glasa za one koji su nas u ratove slali da bi nas žrtvovali. Mi ćemo i dalje lizati skute, jer smo takvi. Eto to ćemo.
  • Glagoljicari

    02.08.2020 12:40
    Ova tabla i ulaz u banku sa tim odvratnim slovima vise lici na krematorijum ili pogrebno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna