Autor: Beta

Info
07.08.2020.
21:58
Libanska novinska agencija javila je da je uhapšen šef uprave carina Libana Badri Daher pošto ga je sudija ispitivao u vezi sa smrtonosnom eksplozijom u bejrutskoj luci.
  • reforma

    08.08.2020 08:24
    bajka za poneti
    to je priča za mali ljudi, koja ide: bio jednom jedan brod, koji je jednoga dana svoj opasan tovar ostavio u jednoj velikoj luci da ga tamo paze i koji niko nije hteo da čuva, iako on nije imao mirisa i koji je čamio na nekom mračnom i neprovetrenom mestu, pored svega što je životno bitno za grad i državu u celini, sve dok nije počeo užasno da smrdi, a ljudi zbog toga postali jako zabrinuti i počeli to mesto da opravljaju i ...
    za veliki ljudi, vest:
    prvi strani lider koji je posetio Bejrut je jedan Francuz i on je u šetnji razorenim Bejrutom okupljenim građanima koji su uzvikivali "Revolucija" obećao da će izvršiti pritisak na tamošnje političare da izvedu reforme, nešto slično tome:
    https://wtop.com/middle-east/2020/08/lebanese-clear-blast-rubble-from-roads-around-cratered-port/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna