Autor: Tanjug

Info
13.08.2020.
11:59
Srbija će dobiti novi zakon o pojednostavljenom angažovanju sezonskih radnika u turizmu i ugostiteljstvu, građevinarstvu i poslovima za pomoć u kući, a po uzoru na postojeći zakon o sezoncima u poljoprivredi, rečeno je Tanjugu u NALED-u.
  • /

    13.08.2020 14:58
    /
    ako vam je stvarno stalo do gradjana, vratite uslove osiguranja po clanu 15 na one pre 2011-e godine /da, pre dolaska naprednjaka. prvo sta su uradili je bila izmena pio osiguranja/ pa ce svako sebi uplacivati.

    do tada nije bilo uslova da ne smete sklopiti ugovor o delu, nije se racunala kamata i nije bilo automatski ukidano ako kasnite vise od 6 meseci
  • Novosađanka

    13.08.2020 14:14
    /
    koji će zaživeti NIKAD!!! Kad se porezi i doprinosi budu plaćali dadiljama, spremačicama u Nemačkoj tada može da se priča o tome, a kada će zaživeti, to mi nećemo doživeti! NIKAD!! Zašto? Pa zato što bi povećalo cenu radnog sata ili bi u postojeću cenu od npr. 300din/h trebalo da se plate porezi i doprinosi što znači da bi dadilja, spremačica manje dobijala sada na uštrb penzije što neće niko prihvatiti.
  • G pen

    13.08.2020 13:29
    Zasto imam osecaj da ce biti na stetu radnika? Ah da, Srbija. I da se prisetimo rumuna sa transparentom ,,Nismo mi srbi".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna