Autor: Fajnenšel tajms

Info
13.08.2020.
18:36
Zvanična Moskva je saopštila da je već 20 zemalja u svetu izrazilo interes za nabavku njihove vakcine protiv korona virusa, a prema navodima britanskog Fajnenšel tajmsa, među njima je i Srbija.
  • Zamorci

    13.08.2020 21:22
    Balkanski beli zamorci
    Van pameti je uzeti i primeniti vakcinu koja nije prošla ni osnovne faze.
    Van pameti je uzeti i primenti vakcinu koju nije pregledala i odobrila u listi Evropska unija.
    Zašto?
    Jer ako ste primili ovu vakcinu, a E.U., nju ne odobri, a neće, tada ste u gulagu, Opet.
    Jer smo okruženi državama E.U. i možemo samo na drvo na letovanje ili da kopamo tunele.
    Napraviće nam zatvor, pardon, mi smo već u njemu, a priča o približavanju E.U je šargarepa
    za narod.
    Neće oni u E.U, tamo je umnogome sređena situacija što se tiće apsolutno svih prava i ostvarivanja a u interesu građana....tamo stanovništvo ne beži i ne traži alternative.
    Mi sa ovom vakcinom, smo zapečatili. Bacite pasoše, možete samo u Minsk, Ulan Bator, Moskvu, ....
  • L

    13.08.2020 19:49
    L
    Pod hitno uzimajte vakcinu i puštajte u promet da završimo ovu agoniju i neizvesnost za egzistenciju. Ko hoće neka se vakciniše ko nejće nemora samo da možemo normalno raditi inače ako ovo stanje ode u zimu nejće nikom biti lako.
  • NS

    13.08.2020 19:03
    Znaci Rade Panic je, pored toga sto je sindikalac, i strucnjak za kvalitet vakcina. Ove sindikalce pod hitno najuriti. Kome su oni dobro doneli? Oni su dobri samo za punjenje sopstvenog dzepa na racun poreskih obveznika ove drzave. Naravno da treba sve ispitati i proveriti (mada nisam siguran u kvalitet toga jer su unistili Torlak), a ne po automatizmu odbaciti samo zato sto je proizvela Rusija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna