Autor: FoNet

Info
13.08.2020.
21:20
Globalna potražnja za naftom smanjiće se ove godine za 9,1 milion barela u odnosu na prošlu godinu i iznosiće 90,6 miliona barela dnevno, navodi se u mesečnom izveštaju Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEK).
  • Neven Isakov

    14.08.2020 14:03
    Karlovacka 22
    U Sloveniji je dizel i benzin pod 1 euro i to vec mesecima. Sta ovi izvode?
  • ministar iz kafane

    14.08.2020 10:48
    kola vozim jednom nedeljno ali naša država LEŠI preko akciza na dizel i benzin
    zamislite da se bavite trgovinom i imate toliku zaradu na bilo čemu? nenormalno!!!
    doduše ni ljudi kod nas nisu normalno idu do najbliže trafike kolima
  • DUŠAN

    13.08.2020 23:31
    Svašta
    Bitno da je u Srbiji cena nafte(dizela) nazad mesec dana otišla 10 dinara gore.Malo im je bilo što je cena bila 130 dinara za litar(narod je koliko toliko bio zadovoljan tom cenom)pa su brže bolje krenuli vraćati cenu kako njima odgovara.Do kad će nas država javno krasti preko akciza i poreza?Bitno je da se puni budžet i da se može kraduckati što bi Velja Ilić rekao.Nikad im neće biti dosta.Meni je tužno slušati kad krenu pričati Vučić i Nedimović kako treba pomagati srpskog seljaka a pljačka te javno na pumpi.Nikad skuplje gorivo,nikad gore stanje u državi i mi pričamo o napredku.MENE BI BILO STID TAKO NEŠTO REĆI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna