Autor: N1

Info
14.08.2020.
21:23
Uredniku N1 Branislavu Šovljanskom isečena je guma sa pet uboda oštrim predmetom na privatnom automobilu u ulici Palmira Toljatija u Beogradu, u blizini stana u kome živi.
  • Jovi

    15.08.2020 12:53
    @bolece
    A Vi mi nekako naivni kao francuska sobarica. Tako nekad reče pra otac svih ovih današnjih političara (presvucenih radikala) da se advokat u jednom tv duelu okliznuo na koru od banane.
    Tako se dragi gospodine ne trudite da budete neki objektivni komentator. Pre poznajete se kao bot na 1000 km. Ako. Vi ste tako rešili svoju egzistenciju. Ne ulazim u to. Samo nemojte da glumite neku objektivnost i realnost. To je ispod svakog nivoa. Nedostaje u vašem komentaru i prošireni deo o politicarima i čuvena konstatacija :"Ma svi su oni isti."
  • Pokojni Čika Franja

    15.08.2020 11:43
    empatija sviMA treba, i prija!
    @bolece Poštovani, za osudu je bilo i bušenje Vaših guma, i one su podjednako važne. Nije sramota kukati, imate pravo na to po pitanju svega, a posebno kad Vam se otežava život, koji bi bio dovoljno težak i bez izbušenih guma. Zato pokažite barem trunku solidarnosti; SOLIDARNOST je ono što ovom društvu fali. Nije bez razloga još Gete rekao: "Podeljena radost dvostruka je radost!" Ne mislim da je podeljena patnja udvostručrna patnja, ali malo sapatništva i saosećanja ne bi nam svima bilo na odmet. Tako ćemo znati da nismo sami - zajedno smo u ovoj igri, upućeni smo jedni na druge i tu smo da se pomažemo.
    Što se politike tiče, nemojte se, molim Vas, praviti naivni - znate i sami da g. Šovljanskom gume sigurno nije izbušila komšinica sa sprata, Cukon Emilija, jer je nije pozdravio na ulici. Poštujem rad g. Šovljanskog i zaista mi je žao njegove nevolje, no žao mi je i Vaše - zaista jeste. Gumu nije lako probušiti i ne buše se gume tek tako - razlog se uvek nađe za neko rđavo delo, a dokonih zgubidana, nehljebovića i štetočina je uvek bilo i, po svoj prilici i na žalost ovog društva, biće ih još (dok se nešto ne preduzme, nadam se)... Bene vale!
  • @jovi

    15.08.2020 09:34
    Bolece
    A zasto mislite da ova vest zavredjuje paznju ili komentar? Velika pa titula i odgovornost biti urednik ili novinar neke televizije. Koja nema ni nacionalnu frekvenciju. A da mozda gospodinu nije stradala guma prilikom penjanja na trotoar, da nije neka sujetna zena izvrsila atak na pneumatik, mozda neki komsija kom je zagradio rutu ka bircuzu, iliti ljubomorni covek? Zasto odmah sve svrstavate u politicke teme, zato nam i ide lose. Samo trpaj na politicki teren i osudjuj. To se zove propaganda. Pa i meni su izbusili, i to sve 4 gume jer sam na Limanu 1 parkirao na mesto ispred ulaza gde su mi komsije penzioneri rekli da tu sede u 'ladovini. Pa nisam kukao. Nego zamenio gume i pazio gde parkiram.
  • Jovi

    15.08.2020 08:03
    Ne boli
    Već drugi dan na nekoliko portala se pojavila ova vest. I šta je interesantno? Ni jedan komentar. Žalosno. I šta mi očekujemo? Promene? Od toga nema leba. Umesto 100 komentara osude. Ni jedan. Botovi naravno disciplinovan i nisu dali komentar. Čak ni one primitivne i niske u stilu:"Kad radi za strane plaćenike bla bla, bla...". Gde smo mi? Ova država je već 8 godina tamni vilajet. Normalan, pristojan i obrazovan čovek će osuditi ovakve postupke, a i vlast koja podstiče sve ovo. Medjutim izgleda da batina po tuđoj g..... ne boli. Bolece nas jednog dana sve u svakom pogledu. Samo što će tada biti kasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna