Autor: Beta

Info
01.09.2020.
19:12
Srbija i Rumunija planiraju da rekonstruišu prevodnice na kanalu Begej u Srpskom Itebeju i Kleku, kroz projekat prekogranične saradnje koji finansira Evropska unija (EU), čime će nakon 60 godina ponovo biti uspostavljena nautička veza između dve zemlje, saopštio je danas EU info centar.
  • Mulj

    02.09.2020 09:47
    dubok
    Pa oni se vec medjusobno svadjaju oko podele procenata,novca,automobila,nema dovoljno za sve njih ogromnih apetita,za njihove bezobrazluke,bahacenja.
  • Zoki

    02.09.2020 07:38
    Izmuljenje ce tek biti kada se dobro napune dzepovi prevaranata u VV,koji hvataju poslednji voz dok ih ne najure sa pozicija i fotelja u koje su se uvalili.Ovakvo sistemsko unistavanje vodoprivrede nije vidjeno nikad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna