Autor: Beta

Info
24.09.2020.
20:42
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da nije tačno da građane Srbije od 1. oktobra čeka uvođenje karantina zbog epidemije korona virusa, i da tako nešto "nije ni sprovodivo".
  • jatzans

    25.09.2020 06:55
    @Jovan
    Ne dele se kodovi zbog "novonastale situacije", jer nema takve situacije. U normalnom obrazovnom svetu platforme za rad sa decom na daljinu postoje već duže vreme. I kada se nastava održava uobičajeno, nastavnik i učenik mogu da komuniciraju preko tih učionica na daljinu. Nije loše imati sve pripremljeno, ali ne samo zbog epidemije bilo čega, nego zbog prihvatanja i razvijanja i takvog načina nastave.
    Bez panike.
  • Re-ac-tor

    24.09.2020 22:03
    Da objasnim: to su kodovi za pristup obrazovnim web platformama. Rečeno je (bar kod nas u školi) da se mora odabrati samo jedna platforma jer inače nastaje haos za roditelje i učenike. Takođe i da Viber služi samo za komunikaciju nastavnik - roditelj ("tehničke" stvari, ne zadaci). To ne implicira isključivo online nastavu ali ako je bude (a mislim da hoće) biće lakše i vama i nama. Svi predmeti i učionice na jednom mestu, u jednom softveru, još samo da svi imaju internet i računar... I eto vam nove (ne)normalnosti.
  • Jedna mama

    24.09.2020 21:20
    Koja škola je u pitanju? Moje dete nije dobilo nikakav kod, osim za digitalne udžbenike, al to dobijaju svake godine.
  • Jovan

    24.09.2020 20:46
    U osnovnim školama u NS se dele kodovi za on line nastavu, zbog novonastale situacije. O čemu se radi ko zna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna