Autor: Beta

Info
27.09.2020.
13:30 > 13:37
Istraživač u Institutu za fiziku u Beogradu Slobodan Prvanović saopštio je danas da će konkurisati za člana Upravnog odbora Radio-televizije Srbije (RTS), za šta će Regulatornom telu za elektronske medije (REM) u ponedeljak predati prijavu.
  • Rade

    27.09.2020 23:34
    RTS = pranje mozga glupog naroda, usadjivanje nove svesti, manipulacija, kolektivna hipnoza
  • Dragan

    27.09.2020 17:34
    Eh
    Zatvoriti RTS nit ga ko gleda,nit čemu koristi.Sve vesti javno na ostalim tv.RTS na smetlište istorije.Ja bi da sam vlast to zatvorio odmah,rasprodao tehniku i državu oslobodio parazita.Nacistička propaganda.Prava tv je bila do 88 kao RTB.
  • Neko tamo

    27.09.2020 14:18
    Samo kazem
    Zelim mu svu srecu i uspeh, iako ce nailaziti na mnogobrojne prepreke. Cak sta vise, jedan clan u odboru ne znam sta moze puno promeniti. Ali da su mu idrje casne i ispravne - jesu. Nadam se aktivizmu mnogih drugih intelektualaca, iz svih sfera zivota, jer nas jedino to mote pojrenuti iz dvodecenijskog muljanja, korupcije i pljacke. Napred casni intelektualci, i medju vrama ima mnogo prevaranata!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna