Autor: FoNet

Info
01.10.2020.
07:15
Novi protest studenata "Za stadione ima, za studente nema" zakazan je za subotu ispred Rektorata u Beogradu, posle kog je predviđena protestna šetnja do Ministarstva prosvete.
  • Ozvalavljen

    01.10.2020 14:15
    @Realista
    Zvalavom Vozdu se vise dopadaju "studenti sa tribine" Sale Mutavi, Veljko Belivuk Nevolja, Meda? Mislim da bi vama obozavaocima Matijevic podriguse najvise odgovarali da ukinemo fakultete, samo kako cete onda znati da se du*e posle nuzde brise WC papirom i da treba oprati ruke posle nuzde?
  • Barka

    01.10.2020 10:51
    Da
    Vi studenti 'oćete diplome pa da bežite iz zemlje, jer ste sebični!
    A mi iz vlade i vladajuće stranke na stadionu recimo možemo da organizujemo kriminalne radnje, trgujemo fudbalerima kao stokom, malko valjuckamo drogu , organizujemo okupljanja ljubitelja nasilja na sportskim priredbama, razne su društveno korisne aktivnosti tu. (Za naše elitno društvo u kome ste svi vi taoci, naravno).
  • Vlada

    01.10.2020 10:00
    @Realista

    Kakvi god da su nam studenti, bolji su od vas musavih klošara što se ložite na stadione, baklje i vlast. Jedino za šta su stadioni dobi je da vas tamo okupe, zatvore i bace ključ, pa onda drečite do mile volje.
  • Pravda za studente

    01.10.2020 09:42
    Istrajno
    Potpuno podrzavam studente
    Njihovi roditelji snose posledice ove krize
    pa mogu i profesori
    Istrajte i ne budite skromni u zahtevima
  • Realista

    01.10.2020 08:45
    Au
    E pa gospodo studenti treba uvesti zapadni model. Ko hoce da studira, digne kredit pa posle ga 20 god vraca. Dokle bre vise da vas svi gradjani placaju a vi kao protestujete. Knjigu u sake pa kad diplomiras protestuj koliko hoces i kad hoces.
  • Mama

    01.10.2020 08:41
    Za mene da ima
    Država već finansira studiranje velikog broja studenata iz budžeta. Zašto ovi koji zbog lošijeg uspeha nisu na budžetu sada misle da novac od npr stadiona treba dobiju baš oni a ne, na primer, bolesna deca, socijalno ugrožene porodice ili neko treći?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna