Autor: N1

Info
17.10.2020.
18:33 > 19:13
Ekonomista Nebojša Katić izjavio je da se tokom pandemije koronavirusa u svetu odvija "neviđena" globalna preraspodela bogatstva čije će najveće žrtve biti najsiromašnije stanovništvo u razvijenim državama, kao i siromašne države "koje još nisu svesne šta im se sprema".
  • G pen

    18.10.2020 10:35
    Prvo, nije frilenserisanje samo IT. Ono sto je mene interesovalo nije postojao ko da te nauci u Jugoslaviji a danas u Srbiji. Mislim, ima ,,skole", kursevi pa cak i ,,akademije" ali predaju patriJote od koga ako ucis niko te nece angazovati igde. Zato i predaju, prodaju m. za b. kako su strucni. Kao sto nije frilens samo IT tako ni subvencionisanje nije samo za poslove samo tipa Aptiv i sl. nego se subvencionisu i IT firme i to su sumanute sume. Tako da...ovde je cilj kao kada je Djilas unistavao male marketing agencije, nece ostati NIKO ni mrvice da kupi. Jos jednom, jesu-svi su isti. Trece, ja sam svoj dug oduzio drzavi sa nestalim rodom na Kosovu. Ovom mulju ne dugujem nista nego ona meni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna