Autor: 021

Info
27.10.2020.
21:58
Ministarstvo unutrašnjih poslova izvestilo je Platformu Saveta Evrope za promociju zaštite novinarstva i bezbednosti novinara o napretku u istrazi slučajeva napada na novinare tokom julskih protesta u Srbiji, saopštilo je danas Nezavisno udruđenje novinara Srbije (NUNS).
  • Stanoje

    28.10.2020 07:24
    Vi mislite da je Savet Evrope lud, znaju oni dobro kakva je korupcija i kriminal u pravosudnom sistemu Srbije i kako se selektivno rešavaju i nerešavaju slučajevi. Nedavno smo dobili izveštaj o nenapretku Srbije na putu ka EU, pa izveštaji Fridom Hausa, Göteborga, Holandskog instituta Klingendal...... A svi dobro znamo kakav će biti sledeći izveštaj Evropskog Parlamenta. Isto tako znamo ko je i tome svemu žrtva, naravno gradjani Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna