Autor: eKapija

Info
08.11.2020.
09:38
Opština Irig naručilac je izrade prostornog plana čiji je nosilac Služba za imovinsko-pravne poslove i urbanizam, dok je obrađivač Zavod za urbanizam Vojvodine.
  • :)

    09.11.2020 15:42
    @vikendaš
    Sram bilo vrdničane što imaju banju i što su im nektetnine skuplje nego u Irigu. Sram bilo vrdničane što se sve tamo ulaže, a deca u Irigu ginu na putu kojima prodje 10- hiljada kamiona dnevno(najmanje). Sram bilo vrdničane što neće da pomognu Irigu da se već jednom resi taj put.
    Sram bilo vrdničane sto mogu i da pomisle da im irižani uzumaju pare i da se oni pitaju. Prodjite kroz irig i pogledajte kako to selo živi, oronule fasade od kamiona, šta je novo izgradjeno? od tih para sto su pokrali Vrdniku?
    Pozdrav za moj Srem, volim i Vrdnik i Irig, a dosta je bilo suparništva, ne bih odgovorila da nisi to napisao, a pozivam na mir i da se udružite i bude bolje svima. Manite političare, narod je bitan i ljubav medju njima.
  • 021IS

    08.11.2020 22:34
    Koje smo mi ovce
    Dobro je neko primetio, bila je vest nedavno kako se privatni investitor etno naselja obratio opstini Irig sa predlogom da OPSTINA finansira zicaru do njegovog objekta pod maskom preko nasusne turisticke potrebe. I eto nas na korak od realizacije!!! Novcem svih nas ispunicemo muzicku zelju privatnog (i sns) investitora.
    Ni K na kamenu nece ostati nakon ove ekipe.
  • Djordje

    08.11.2020 22:05
    NAivno
    Kako zgodno investitor u hotele sebi hoce da nabavi zicaru koju ce da finansiraju gradjani Srbije.
    A svi naivni kao francuske sobarice.
  • Vrdničanin

    08.11.2020 13:52
    Voda je prioritet
    Organizujte makar samodoprinos za nove rezervoare pitke vode, obnovu cevi i pumpi. To je najvažnije, a potom kanalizacija, kolektori, gasifikacija...pa i žičara. Ponašate se haotično kao da ni sopstvenu kuću ne znate da vodite.
  • Vikendaš

    08.11.2020 13:47
    Alal vam plan Sremci!
    Bitno je da prave i žičaru i kanalizaciju, a vode po vrdničkim kućama nema ni leti ni zimi. Isključenja svakog dana duže od 12h. Do prve epidemije dizenterije. Svaka čast za hotele i bazene, ali valjda prvo treba vodu obezbediti meštanima i onima koji su u mrežu sami ulagali i koji, na kraju krajeva, povukoše ove investicije, jer su privlačili turiste, pričali lepo o Vrdniku, čuvali zelenilo i kosili travu lepše i brižljivije od Komunalca u svojim dvorištima i oko kuća. Sram da bude Irižane što Vrdničanima ne sredjuju vodu već decenijama. Skupe su te cisterne-kolektori, šta li? Pa pogledajte samo malo niže u Koceljevu i oko Šapca, napreduju ljudi. Vodovodi se unapredjuju.
  • Steva

    08.11.2020 12:58
    samo žičara srbina spasava
    Gde god nađeš zgodno mesto žičaru postavi.
  • Komentator

    08.11.2020 11:27
    Njima fali azi zaumobolne i zatvore, a ne žičara. Zašto turisti ne bi malo pešačili do kul gde se nalazi turistički kompleks sns finansijera? Šta ima tamo za žičaru. šta da se gleda sa žičare? Jadni Vrdnik, mrtvo mesto gde rade samo dva hotela? Da se ne zavaravamo, tamo je bog rekao laku noć! Možda će se to lepše videti sa žičare?
  • Nemam

    08.11.2020 11:27
    Reci
    Jos kada proradi zicara svi nasi problemi bice reseni
  • 9

    08.11.2020 10:53
    Sigurno će
    kamiončine koji im 60 god prolaze kroz jedinu ulicu
    i centar mesta sada prevoziti žičarom.
    Ona im je najpotrebnija.

    Živjela S(n)S pamet,za našu decu.
  • Marta

    08.11.2020 09:59
    Necija tetka!
    Necija sns tetka je ocigledno otvorila firmu za izgradnju zicara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna