Autor: Danas

Info
21.11.2020.
22:15 > 19:09
Iako je Bugarska završila svoj deo gasovoda "Turski tok" prema granici sa Srbijom, prve količine ruskog "plavog energenta" njime će poteći najranije na proleće jer je potrebno obaviti dodatne radove.
  • Dragan

    22.11.2020 07:21
    Eh
    Recite ovom da zagrli Tomu i zavari cevi.Zasad od turskog toka ni t.To vam je kao i sa ruskim vakcinama.KGB nije kreativan.
  • Gasadzija

    22.11.2020 01:42
    Kako TURSKI TOK ako ne ide kroz tursku ...
    Ni voja ne zna .. gasovod se u crnom moru racva na dva jedan ide ka Turskoj ( turski tok) a drugi ka Bugraskoj odakle dolazi kroz Bugarskj do nase granice i ide pravcem ka Paracinu, smederevu, Panvecevu , Titelu, Nobom Sadu, Zrenjaninu, Kanjizi, Horgosu.
    Tacan naziv mu je magistakni gasovod od bugraske do madjarske granice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna