Autor: Tanjug, RTS

Info
25.11.2020.
07:11
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da će danas na sednici Kriznog štaba, koja je zakazana za 13 časova, biti procenjena epidemiološka situacija, da će se raspravljati o do sada uvedenim merama, ali i onima koje je predložio medicinski deo Kriznog štaba, a čije je usvajanje odloženo.
  • Andreja Felbapov

    25.11.2020 15:50
    Gluposti...u čemu je problem da deca idu u školu?Gde će im biti bolje,na ulici ,kafiću,kladionici???Dajte,molim vas....radim u apo 18 godina i imam dvoje dece,jedno ide u vrtic,a drugo u peti razred.Deca ove godine su daleko manje bolesna nego prethodnih,to je za ne poverovati!Gledam po prisutnosti dece u grupama i po izdatim antibioticima,tako da cela priča o obustavi nastave,je samo predigra za vakcinu!Deca treba da idu u školu ,tamo im je mesto,međju vršnjacima ,treba da stvaraju uspomene,a ne da im se život sad tri godine vrti oko korone!
  • Xyzž

    25.11.2020 12:06
    U školi u koju idu moja deca, već se vratili i nastavnici i deca koji su bili u izolaciji ili bolesni. Juce niko odsutan!
    Dakle, sad ne vredi zatvarati skole - već smo uveliko razmenili sve viruse, pa kako kome zapalo.
  • Dragan

    25.11.2020 09:46
    Ah
    Prekinuti školsku gidinu.Nastavak sledećeg septembra.Deca su glavne kliconoše.Države u kojojbjevsve zatvoreno a deca i dalje idu u školu i dalje sve više zaraženih.Deca nek imaju docijalni kontakt preko videi linka, društvenih mreža gde mogu da se gledaju i pričaju do mile volje.Škola nije dq vrši vašu ulogu vaspitavanja.Nek dečica uzmu knjigu i pplako se pripreme za septembar.
  • Hahahohohuhu

    25.11.2020 09:42
    Sad ispada da vam deca ne izlaze na vazduh sem kad idu u školu, u zagušljivu učionicu, na predavanja od po pola sata na koja mnogi predavači dođu s zakašnjenjem i samo da bi podelili domaće zadatke. Tako je u osnovnoj školi koju pohađaju moja deca. A ako deca ne mogu sama da uče u višim razredima osnovnih škola, onda ste vi kao roditelji zakazali. Malo se treba i baviti tom decom, ne samo roditi ih pa ostaviti drugima da o njima brinu! Škole su legla zaraza, epidemija vlada i mnogo ozbiljnije države su prešle na online nastavu, samo se ovde deca žrtvuju!
  • Resenje

    25.11.2020 09:39
    skola
    Deca i nastavnici da nose maske i na svake 2 nedelje testirati brisom u skoli.Nece biti nikakve bojazni ni ko je zarazen ni da li je ni da li ce preneti dalje..Vrlo jednostavno.To primeniti na sve gradjane i eto spasa.
  • Blaško

    25.11.2020 09:35
    S obzirom na metodologiju i vremenski sled rada, današnje mere će biti saopštene sutra, a početi da važe od 1. januara 2021. Ali zato prekosutra eto opet Kriznog štaba.
  • aman

    25.11.2020 08:05
    ostavite deci skolu
    treba im taj socijalni kontakt
    vec ima dosta dece koja na mentalnom nivoi gube
    boje se da izadju na ulicu, roditelji im ne daju
    a mozda je to i cilj
    ovde su svi zaboravili da stedinom novembra i kraj januara su u Vojvodini udari prehlada i gripa i razredi budu prepolovljeni
    ko hoce ko je osetljiviji neka odradi od kuce
    nemojte svima obarati imunitet
    a guranjem unutra bas se to i radi
    koci se telo da ne radi svoj posao - bar kod mladih
  • Zaposlena mama

    25.11.2020 07:33
    Dosta više sa glupostima
    Kakva online nastava!!!
    Neka se deca školuju u školama ili ih zatvorite i prekinite školovanje!
    Kao da deca stvarno mogu sama da uče!
  • Banjac

    25.11.2020 07:28
    R A S U L O
    Mere stupile na snagu u utorak u 18h, oni ih revidiraju naredni dan u 13h.
  • Miloš

    25.11.2020 07:26
    Lud zbunjen lud 100%
    Tuzna zemljo, jel realno da Kon izadje jos pre 7 dana i kaze da su trazili da se skole zatvore i da je pismeno taj predlog predat direktno premijerci a da ona danas bez imalo srama i stida izadje i kaze da ce se zatvoriti pod uslovom da to traze clanovi kriznog staba. Pa ko je ovde lud, nije valjda pismen zahtev od kriznog staba poslat po golubu pa se golub izgubio??? Kako nam sole pamet i igraju se sa nasim strpljenjem, svasta ce na kraju biti dok narodu prekipi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna