Autor: Beta

Info
03.12.2020.
10:58
Češka je posle više od mesec dana strogih sanitarnih mera zbog pandemije Covida19 ukinula policijski čas, otvorila radnje i tržne centre, restorane, uslužne delatnosti, muzeje, galerije, sport, ali uz poštovanje blažih sanitarnih mera.
  • V

    03.12.2020 17:36
    V
    Bravo cesi tako se to radi kratko,svi namireni i kraj. E srbijooooo i srbi......
  • Miha

    03.12.2020 12:34
    Miha
    Češka je za razliku od srbije i drugih zapadnih zemalja prvo novčano obezbedila svoje građane na mesec dana. Sve dažbine,dugovanja...itd za mesec koji nisu smeli da rade odložili su za juni mesec bez ikakvih kamata. Nikakve panike,kolapsa po bolnicama nije bilo niti svakodnevnog teatralnog pojavljivanja pretećim tonom od strane vlasti nije bilo. Sve radi do 23h do 15 januara od tada sve počinje da radi kao i pre kovida. Vakcinacija će početi 5 januara možda i pre nove godine imamo tri vrste vakcina koje se uveliko proveravaju već 20 dana unazat. Vakcinacija nije obavezna a narod većina ima poverenje u vlast i doktore koji vode zdravstveni sistem češke. Čak je svaki građanin dobijao i pomoć paket u iznosu od 250eura dok je trajalo zatvaranje. Ovo vam može svako potvrditi jer ima dosta novosađana koji žive i rade u češkoj već duži period. Jako daleko je srbija od uređene države kako vam plasiraju vučić i njegovi poltroni. Pozdrav iz češke i sve najbolje.
  • E

    03.12.2020 12:07
    E
    Svaka cast tako i treba narod mora da zivi a o solidarnosti i odlaganje racuna kako su cesi uradili mozemo u srbiji samo da sanjamo ili da ucimo kako se vodi drzava i kako se cuva svoj narod. Pozdrav iz BRNA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna