Autor: 021.rs

Info
04.01.2021.
17:33
Forum beogradskih gimnazija (FBG) saopštio je danas da podržava najavljenu odluku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja o odlaganju uvođenja državne mature, koja je trebalo da startuje od 2022. godine.
  • Prvo i osnovno

    04.01.2021 18:53
    Nadzor polaganja
    Zar vi stvarno mislite da će nadzor polaganja u nekoj palanačkoj gimnaziji biti jednak nadzoru u npr. Zmaj-Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu. Do sada smo od vukovaca iz OŠ koji su upisali vodeće prve razrede novosadskih gimnazija pravili prostu distribuciju uspeha od 3 do 5, dok su gimnazije iz manjih mesta štitila uspeh svoje dece. To se videlo po uspesima na prijemnim ispitima na fakultetima, na kojima su novosadski slabiji odlikaši bili bolji od palanačkih vukovaca. A sada ćemo popustiti i dozvoliti im kao lisicama da nadziru kokošinjac od male mature i prijemnog. Ako fakulteti stvarno žele najbolju decu kod sebe, neće ovo dozvoliti. Ostvaite prijemne na fakultetima!
  • Jovo

    04.01.2021 18:47
    Treba odložiti školovanje na par godina. Gledati pink što više i posle na Megadens po diplomu. Pravac SNS i JP. Pa da vidiš kako srljamo u napredak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna