Autor: 021.rs

Info
20.01.2021.
18:18 > 18:59
Novizabrani američki predsednik Džozef Bajden danas je položio zakletvu i stupio na dužnost kao 46. predsednik SAD.
  • Liman

    21.01.2021 11:39
    Ostrašćeni Bajdenovci
    Socko i ssrbi ljubi vas čika Tramp. Vidimo se za četiri godine!
  • Scotch Bonnet

    21.01.2021 08:15
    Da, Trump nije započeo ni jedan rat a i bolje da nije imajući u obzir koliko je njegova administracija bila nesposobna.
    Sramotno je da jedan precednik najmoćnije države na svetu dozvoli da mu preko 400K građana pomre od Covid 19.
    Još sramotnije je što je isključio SAD iz Pariskog ugovora o klimatskim promenama, to je gore od bilo kakvog rata ako gledamo na duge staze. Njegova podrška diktatorima Erdoganu, Bolsonaru i Kim Yongu je nešto neopisivo loše za USA koja se ograđuje svojom dugogodišnjom spoljašnjom politikom protiv takvih režima. Da ne pričamo o Putinu koji ima dovoljno prljavštine da Trampa zakopa jednom za sva vremena. Naravno, priča o Putinu povlači i pitanje zašto se Trump zamerio sa FBI koji će najverovatnije da ga stavi iza rešetaka. Da vidimo šta još, a da, otvoreno širenje rasizma, šovinizam prema LGTB i nativnoj populaciji, pregršt javo izgovorenih laži (21 laž dnevno u proseku) .... čovek će jednostavo ući u istoriju USA kao najgori lider kojeg su imali.

    Sada će tek početi da se razmotava sav svinjac republikanske administracije, pažljivo pratite i uživajte.
  • socko

    20.01.2021 23:48
    @Liman
    Trampove, domete malilgnog narcisa, smo videli. Možda samo da spomenem ideju ubrizgavanja sredstva za čišćenje i "ubacivanja svetla u telo" kao metod lečenja od Covida.
    Primitivni i uplašeni ljudi se uvek hvataju za "vođu" jer nisu sposobni da preuzmu odgovornost za sopstvene živote. Ovce.
  • SSrbi

    20.01.2021 23:47
    Slatki su ovi Super Srbi koji se sada kao loze na Trampa, a mrze amerikance zbog gomile drugih razloga. On im je neka nada sta vec.
    Nekako im se Tramp uvukao pod kozu jer je "podigao ekonomiju na noge".
    Covek je potomak KKK-a, olicenje i prakticar fasizma i rasizma. Pre svega, dete u telu coveka. Takvi su se i okupili oko njega, sto se videlo pre koju nedelju. Veoma je jasno sta je njegova zaostavstina maticnoj zemlji a to je dalja segregacija i represija. On ce uci u istoriju kao gubitnik i to zasluzeno. Egomanijak nije jedino sto je on. To je vec eufemizam za takvu osobu.
    Nadam se da ce ga impicovati , za primer ostalima koji ce pratiti njegove stope. Republikanci da se opamete i eliminisu takve iz svojih redova.
  • Sale

    20.01.2021 21:19
    Trampove nametnute sankcije pojedinim drzavama u stvari i jesu jedan vid rata ,ekonomskog ,gde se za duzi vremenski period narod osiromasi,a diktatori vecinom obogate i osnaze.
    To je cak i gore od ratnih dejstava.
  • @Ilija

    20.01.2021 20:50
    Ili je mozda bio simpatican jer nije zapoceo ni jedan jedini rat, vec je cak smirivao tenzije Izraela i ostatka arapskog sveta, kao i izmedju dve Koreje. Uz to, kao neko cija firma posluje sa Amerikancima, ojacao je i privredu, a time i dolar sto je itekako odgovaralo. Da li je egomanijak? Apsolutno, to ga je i kostalo mesta predsednika, ali da je bilo lepo videti da Amerika 4 godina ne glumi svetskog policajca bilo je lepo.
  • Liman

    20.01.2021 20:41
    @ilija
    Klovn je dao komentar kao ti. Videćeš uskoro Bajdenove domete.
  • B

    20.01.2021 20:30
    Par zapazanja
    Viktorija Nuland (pitajte Ukrajince ko je ona), Madlen Olbrajt, Hilari i ostali su se vec spremili. Pretpostavljam da je i americka vojska spremna da nastavi da siri demokratiju medju drzavama koje nemaju dovoljno jaku vojsku da joj se suprotstave. To je jedini nacin da Bajden zadovolji one koji su ga izabrali...
    Pravicemo Trampa od blata...
  • Ilija

    20.01.2021 19:53
    Otisao je tipican klovn koga su u Srbiji smatrali zastitnikom iako verovatno nije ni znao gde je Srbija.Bajden ostavlja utisak smirenog i pristojnog politicara kakvi Srbima nikada nisu bili simpaticni.
  • Mad Hatter

    20.01.2021 19:22
    Joe gde si?
  • Kratau

    20.01.2021 19:00
    Cestitke Bajdenu, da sto pre skine populiste u ostatku sveta, pocevsi od Vucica
  • Miloš

    20.01.2021 18:28
    Ziveo Tramp
    beli dom, postao staracki dom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna